单选题 阅读下面短文,请从短文后所给各题的4个选项(A、B、C、D)中选出1个最佳选项,并在答题卡相应位置上将该项涂黑。
The Early Life of Beethoven  At an early age, Beethoven took an interest in music.His father taught him day and night.Without doubt, the child was gifted.His father expected him to become a new Mozart.
At seven, Beethoven gave his first public performance in Cologne.His father announced that he was six years old.Because of this, Beethoven always thought that he was younger than he actually was.
However, his father’s musical and teaching talents were limited.Soon Beethoven began to learn the organ (风琴) and composition from Gottlob Neefe and other famous musicians.Neefe recognized Beethoven’s exdivaordinary talents.While teaching him music, Neefe indivoduced him to the works of philosophers, ancient and modern.
In 1782, Beethoven published his first work.The following year, Neefe wrote about his student in the Magazine of Music: “If he continues like this, he will be, without doubt, the new Mozart.”
In 1784, Beethoven was appointed organist of the court of Prince Franz.This post enabled him to frequent new circles other than those of his father and friends of his family.Here he met people who were to remain friends for the rest of his life.
Prince Franz was also aware of Beethoven’s talent.In 1787, he sent Beethoven to Vienna to meet Mozart and to further his musical education.Very soon, however, a letter called Beethoven back to Bonn: his mother was dying.She was the only person in his family with whom he had developed a sdivong and loving relationship.In 1792, Beethoven went back to Vienna for musical education.He never returned to the town of his birth, Bonn.Beethoven learned all the following from Neefe EXCEPT
【正确答案】 A
【答案解析】根据第三段可知:由于他父亲的音乐和教学才能是有限的,不久,贝多芬开始向戈特洛布·尼弗等著名音乐家学习管风琴和作曲。尼弗承认贝多芬的非凡才能,在教他音乐的同时,还向他介绍古代和现代哲学家的作品。因此,A项符合原文意思,故选A。