单选题 {{B}}Passage Six{{/B}}
Between 1883 and 1837, the publishers of a "penny press" proved that a low-priced paper, edited to interest ordinary people, could win what amounted to a mass circulation for the times and thereby attract an advertising volume that would make it independent. These were papers for the common citizen and were not tied to the interests of the business community, like the mercantile press, or dependent for financial support upon political party allegiance. It did not necessarily follow that all the penny papers would be superior in their handling of the news and opinion functions. But the door was open for some to make important journalistic advances.
The first offerings of a penny paper tended to be highly sensational; human interest stories overshadowed important news, and crime and sex stories were written in full detail. But as the penny paper attracted readers from various social and economic brackets, its sensationalism was modified. The ordinary reader came to want a better product, too. A popularized style of writing and presentation of news remained, but the penny paper became a respectable publication that offered significant information and editorial leadership. Once the first of the successful penny papers had shown the way, later ventures could enter the competition at the higher level of journalistic responsibility the pioneering papers had reached.
This was the pattern of American newspapers in the years following the founding of the New York sun in 1833. The Sun, published by Benjamin Day, entered the lists against 11 other dailies. It was tiny in comparison; but it was bright and readable, and it preferred human interest features to important but dull political speech reports. It had a police reporter writing squibs of crime news in the style already proved successful by some other papers. And, most important, it sold for a penny, whereas its competitors sold for six cents. By 1837 the Sun was printing 30,000 copies a day, which was more than the total of all 11 New York daily newspapers combined when the Sun first appeared. In those same four years James Gordon Bennett brought out his New York Herald (1835), and a trio of New York printers who were imitating Day's success founded the Philadelphia Public Ledger (1836) and the Baltimore Sun (1837). The four penny sheets all became famed newspapers.
单选题 What does the first paragraph say about the "penny press"?
  • A. It was known for its in-depth news reporting.
  • B. It had an involvement with some political parties.
  • C. It depended on the business community for survival.
  • D. It aimed at pleasing the general public.
【正确答案】 D
【答案解析】本题问第一段就大众报纸说了些什么。由“It did not necessarily follow that all the penny papers would be superior in their handling of the news and opinion functions”可知正确答案是D(它旨在取悦于大众)。
单选题 In its early days, a penny paper often ______.
  • A. paid much attention to political parties
  • B. provided stories that hit the pubic taste
  • C. offered penetrating editorials on various issues
  • D. covered important news with inaccuracy
【正确答案】 B
【答案解析】第二段说:大众报纸早期的内容往往是非常刺激的。人情味的故事压倒了重要的新闻,犯罪与性故事往往描写得很细致。所以正确答案是B(提供适合大众口味的故事)。
单选题 As the readership was growing more diverse, the penny paper ______.
  • A. improved its content
  • B. changed its writing style
  • C. developed a more sensational style
  • D. became a tool for political parties
【正确答案】 A
【答案解析】第二段说大众报纸仍然保留了大众化的写作风格和新闻报道方式,但它变成了一种能提供重要信息的、受人尊敬的出版物。所以正确答案是A(改善了其内容)。
单选题 The underlined word "ventures" in Paragraph 2 can best be replaced by ______.
  • A. editors
  • B. reporters
  • C. newspapers
  • D. companies
【正确答案】 C
【答案解析】全文都是在讲newspapers,第二段最后一句:一旦第一份成功的大众报纸指明了成功的道路,后来的ventures就可以在开拓者已达到的较高新闻报道起点上参与竞争。所以C(报纸)正确。
单选题 What is true about the Philadelphia Public Ledger and the Baltimore Sun?
  • A. They turned out to be failures.
  • B. They were later purchased by James Gordon Bennett.
  • C. They were also founded by Benjamin Day.
  • D. They became well-known newspapers in the U.S.
【正确答案】 D
【答案解析】文章的最后说这四家报纸都成了著名的报纸,所以,正确答案是D。