单选题 下面的短文后列出了10个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断:如果该句提供的是正确信息,选择A;如果该句提供的是错误信息,选择B;如果该句的信息文中没有提及,选择C。在答题卡相应位置上将答案选项涂黑。
Setting Effective Goals  Avital Schweitzer, 17, is clearly goal directed.She works hard to achieve the various tasks in her life.This summer she attended a program at the University of California, Santa Barbara, for high school students who are interested in research.
Avital says that she rarely clearly states and discusses her goals.But goal-setting has always played a role in her life.During her junior year, for instance, she set personal goals to win a tennis championship and to become debate team captain.
Avital says, “In an academic environment when I set goals for myself, I often make lists that I need to complete in order to achieve them.The lists can include doing problem sets, meeting with a teacher or asking specific questions.When I run into difficulties, I reach out to resources for help or advice, like the Internet, my teachers or my parents.I think that learning about the best types of goals to set and standard methods to achieve these goals could be very useful in my day-to-day life.”
Who else is better to turn to for this kind of insight into the art and science of goal-setting than your own father? Avital’s dad, Maurice Schweitzer, a Wharton professor of operations and information management, has researched the topic extensively.He said, “Goals are powerfully motivating and will help us get where we want to be.Across every field, people who set specific challenging goals do better than people who go out and just aim to do their best.”Avital often makes lists of goals to find which goal is the best for her.
【正确答案】 B
【答案解析】根据第三段第一句“Avital says, ‘In an academic environment when 1 set goals for myself, I often make lists that 1 need to complete in order to achieve them.’”可知,阿维塔说:“在学术环境中,当我为自己设定目标时,我经常会列出为了实现目标而必须完成的任务。”而题干的意思为:阿维塔经常列出自己的目标清单,以找出最适合自己的目标。题干描述与原文不一致,故选B。