单选题
To: Mathilda Bauwens
From: custserv@robbinsbakerysupplies.be Date: September 7 Subject: Order No. 81692-07 Dear Ms. Bauwens, Robbins Bakery Supplies has been the preferred supplier of bakery shop owners all over Europe for nearly 50 years. With our extensive product knowledge and years of experience, you can be assured that we sell only the best baking ingredients and equipment. We received your order on September 6 for the following products and are now preparing them for shipment. Please note that items may ship separately based on their availability. [*] Domestic deliveries are free of charge and will take one to two business days, depending on location. Your credit card will not reflect the payment for the costs of your order until the items are sent to the address you specified. You can follow up at any time by visiting our Web site at www.robbinsbakerysupplies.be. Just enter your order number in the appropriate box to see your purchase history. Once again, thank you and we hope for your continued business. All the best, Robbins Bakery Supplies Customer Service To: custserv@robbinsbakerysupplies.be From: Mathilda Bauwens Date: September 19 Subject: Re: Order No. 81692-07 To whom it may concern, I received all the products I ordered, but instead of 14" cheesecake pans, I got 10" ones. Unfortunately, I needed pans of the correct size to complete a job for a loyal and important client. In order to make the deadline, I was forced to take time away from my busy schedule, and pay substantially higher, to get the pans from another store. Needless to say, I am very disappointed, especially after I'd heard so many good things about you from my business partner. Since I have no use for 10" pans, I am sending them back to you this week in exchange for a full refund. In addition, I feel it is right to ask that you also reimburse me for the difference in price that I had to pay for the 14" ones. I hope to hear from you soon about this matter. Mathilda Bauwens Owner Wizo Bakeshop
单选题
What is NOT mentioned about Robbins Bakery Supplies?
【正确答案】
B
【答案解析】解析:本题应将题目选项中有关罗宾斯面包店物资公司的语句带回到第一封邮件中去查找并判断正误。由“You can follow up at any time by visiting our Web site…”,可知可以在任何时间登录网站查询预约状态,又由“Just enter your order number in the appropriate box to see your purchase history.”,可知输入订单号即可查询购买记录,因此(A)与原文内容一致。(B)在文中未被提及,因此选(B)It has locations in several European cities.。根据“Robbins Bakery Supplies has been the preferred supplier of bakery shop owners all over Europe for nearly 50 years.”,可知罗宾斯面包店物资公司近五十年来都是甜点店最信任的供货商,因此(C)也符合原文。又根据“Domestic deliveries are free of charge…”,可知国内配送免费,(D)也与原文一致。
单选题
In the first e-mail, the word "reflect" in paragraph 3, line 2 is closest in meaning to
【正确答案】
A
【答案解析】解析:第一封邮件中提到的“Your credit card will not reflect the payment for the costs of your order…”这句话中的reflect一词意为“反映”,因此选择同样表示“显示;反映”意思的(A)show。(C)appear(出现)是不及物动词,若选(C)则变成“信用卡不出现了”,意思不通。
单选题
What is suggested about Ms. Bauwens?
【正确答案】
D
【答案解析】解析:本题要推断有关鲍文斯女士的信息,需要到第二封邮件中去寻找相关内容。根据“I’d heard so many good things about you from my business partner.”,即从同行那里听到了许多对罗宾斯公司的赞许,可推断她听取了商业伙伴有关罗宾斯公司的介绍,因此选(D)She was referred to Robbins by a colleague.。
单选题
Which product is Ms. Bauwens referring to in her e-mail?
单选题
What does Ms. Bauwens ask Robbins Bakery Supplies to do?
【正确答案】
A
【答案解析】解析:本题是问鲍文斯女士向Robbins Bakery Supplies公司提出了什么(What)要求,这要到第二封邮件中去寻找线索。第二封邮件中提到“I feel it is right to ask that you also reimburse me for the difference in price that I had to pay for the 14 ones.”,即要求罗宾斯面包店物资公司补偿她为14英寸锅支付的差价,因此选(A)Compensate her for her purchase。