The early retirement of experienced workers is seriously harming the U. S. economy, according to a new report from the Hudson Institute, a public policy research organization. Currently, many older experienced workers retire at an early age. According to the recently issued statistics, 79 percent of qualified workers begin collecting retirement benefits at age 62; if that trend continues, there will be a labor shortage that will hinder the economic growth in the twenty-first century. Older Americans constitute an increasing proportion of the population, according to the U. S. Census Bureau, and the population of those over age 65 will grow by 60% between 2001 and 2020. During the same period, the group aged 18 to 44 will increase by only 4%. Keeping older skilled workers employed, even part time, would increase U. S. economic output and strengthen the tax base; but without significant policy reforms, massive early retirement among baby boomers seems more likely. Retirement at age 62 is an economically rational decision today. Social Security and Medicaid earnings limits and tax penalties subject our most experienced workers to marginal tax rates as high as 67%. Social Security formulas encourage early retirement. Although incomes usually rise with additional years of work, any pay increases after the 35-year mark result in higher social Security taxes but only small increases in benefits. Hudson Institute researchers believe that federal tax and benefit policies are at fault and reforms are urgently needed, but they disagree with the popular proposal that much older Americans will have to work because Social Security will not support them and that baby boomers are not saving enough for retirement. According to the increase in 401 (k) and Keogh retirement plans, the ongoing stock market on Wall Street, and the likelihood of large inheritances, there is evidence that baby boomers will reach age 65 with greater financial assets than previous generations. The Hudson institute advocates reforming government policies that now discourage work and savings, especially for older worker. Among the report's recommendations: Tax half of all Social Security benefits, regardless of other income; provide 8 % larger benefits for each year beyond 65 ; and permit workers nearing retirement to negotiate compensation packages that may include a lower salary but with greater healthcare benefits. However, it may take real and fruitful planning to find the right solution to the early retirement of older experienced workers; any measures taken must be allowed to prolong the serviceability of older experienced workers.
单选题 According to Hudson Institute researchers, the effect of the early retirement of qualified workers in the U. S. economy is_________.
【正确答案】 D
【答案解析】解析:事实细节题。此题可定位于文章第一段,该段的主题为有经验的工人提前退休这一事实正在严重损害美国的经济,因此D项“有害的”为正确答案。而A项“建设性的”和B项“意义重大的”与原文意思相反。C项“不确定的”,原文明确讲述了这种提前退休的现象对美国经济是有害的,因此C项也不正确。
单选题 The older experienced workers in America tend to retire early because their prolonged service may______.
【正确答案】 B
【答案解析】解析:事实细节题。正确答案为B项“最终获得极少收益或得不到好处”。此题可定位于文章第三段,该段讲述了老年工人提前退休的原因在于虽然收入会增长,但是纳税也会增长,因此个人获得的收益是极少的。而A项“对后代有害”,C项“展示他们的潜能”和D项“进一步了解社会的动向”是对原文的曲解。
单选题 The second paragraph is written chiefly to show that_________.
【正确答案】 A
【答案解析】解析:段落大意题。第二段作者通过对比老年人和青壮年的人口增长率,说明了美国即将面临劳动力短缺的问题。文章第一段最后一句也讲述了美国有经验的人提前退休造成劳动力短缺的问题。因此A项“在不久的将来劳动力将急剧短缺”为正确答案。而B项“战后生育高峰时期出生的人对美国的经济产出做出了巨大的贡献”是对原文信息的曲解。C项“政府关于老年人的政策已经过时了”,文中虽然提到必须改变政府的政策,但这并不是第二段的主要意思。D项“老年工人热衷于领取社会福利”偏离了第二段的中心内容。
单选题 When mentioning "the ongoing stock market on Wall Street" , the author_________.
【正确答案】 C
【答案解析】解析:论证结构题。正确答案为C项“是在反驳一种关于有经验的工人提前退休的观点”。文中第四段提到一种大众观点:认为年纪大的美国人将不得不工作,原因是他们所存的积蓄还不够,但哈德森研究所的研究人员却不同意这一观点,随后举例反驳了这一大众观点。而A项“是在引起人们对战后生育高峰时期出生的人所被给予的特权的注意”,B项“呼吁政府采取措施防止出现劳动力短缺”和D项“是在解释联邦政府税收和利率政策的无效性”都不是作者引用这一例子的目的。
单选题 Towards the issue, what the author is most concerned about will be_________.
【正确答案】 D
【答案解析】解析:主旨大意题。全文最后一句讲述了不管采取何种措施都必须允许延长年纪大的、有经验的工人的雇用。因此,正确答案为D项“延长有经验的老工人的雇用”。而选项A“支持对政府的政策进行彻底改革”,B项“考虑到关于退休的利益”和C项“把哈德森研究所的研究人员相信的观点付诸实施”都不是作者最关心的问题。