单选题
To: Neil Grossman
From: Audrey Stanford
Date: August 8
Subject: Order of Tiles
Dear Mr. Grossman,
This is concerning your recent order of floor tiles from our Web site. I am pleased to inform you that 600 pieces of Iklimler Ceramics(floral beige)and 400 pieces of Oakland Terrazzo(reddish brown)will be delivered to your office tomorrow at 8 a.m. Brian, my personal assistant, will supervise the delivery to make sure that the items are not mishandled. Please let him know if you encounter any problems.
With regard to your inquiry about customized tiles, I believe we have enough time to accommodate your order, but it would depend on the design and quantity. Could you give us a rough idea of what you're looking for by sending a draft of your design? Also, please specify the number of pieces you need so we can provide you with a price estimate. Then we will let you know when the order can be completed. Orders of 300 or more customized tiles usually take at least two weeks to manufacture. But in case you need the tiles sooner, we offer rush services for an additional fee of $150.
Please do not hesitate to contact me if you have any questions. You can call me at 555-9696. My extension number is 104.
Thank you.
Sincerely yours,
Audrey Stanford
Manager
McKinley Tiles Incorporated
To: Audrey Stanford
From: Neil Grossman
Date: August 9
Subject: Re: Order of Tiles
Attachment: Tile Design
Dear Ms. Stanford,
I'd like to thank you for the timely delivery of the two orders of tiles. They arrived this morning in good condition. I really appreciate that you had Brian supervise the delivery. He was very kind and helpful.
I'm also grateful for your prompt response about the customized tiles. As I told you, they will not be for our clients but for our office. We're planning to renovate our customer service area, and we thought it would be a good idea to use tiles that better reflect our brand identity. I attached a copy of the design to this e-mail. The tentative schedule for the renovation project is in the third week of September. Do you think you can make 500 pieces by then?
By the way, as I mentioned in my previous e-mail, the company is organizing an event for the launch of our newly designed Web site, which will allow our customers to make online purchases. Since you are a trusted supplier, you might be interested in attending this activity. I will ask my secretary to send you a formal invitation once it's finalized.
Sincerely,
Neil Grossman
Supervisor
Brooks Construction Supplies
单选题
According to the first e-mail, why is Ms. Stanford sending her personal assistant?
【正确答案】
C
【答案解析】解析:本题是问“根据第一封电子邮件,斯坦福女士为何(why)要派遣她的私人秘书,因此应定位至第一封邮件中提及题目的核心语句Ms.Stanford sending her personal assistant的相关内容。第一封邮件中提到“Brian,my personal assistant,will supervise the delivery to make sure that the items are not mishandled.”,即私人秘书布莱恩将会监督配送过程以确保商品不被错误地处理,因此(C)To ensure the safety of merchandise是正确答案。
单选题
In the first e-mail, the word "rough" in paragraph 2, line 3 is closest in meaning to
【正确答案】
B
【答案解析】解析:第一封电子邮件中包含rough的语句为“Could you give us a rough idea of what you’re looking for…”,其中rough意为“大概的,粗略的”。因此意为“大概的”的(B)approximate为正确答案。
单选题
What is indicated about Brooks Construction Supplies?
【正确答案】
B
【答案解析】解析:本题需要在文章中搜索题目核心词Brooks Construction Supplies的相关内容并与选项进行对照,因此应定位至Brooks建筑物资公司职员所写的第二封邮件的相关内容。(A)在邮件中未被提及。第二封邮件中提到“…the company is organizing an event for the launch of our newly designed Web site,which will allow our customers to make online purchases.”,即Brooks建筑物资公司为了发布其新设计的、可保证其顾客在线购买的网站,正在筹备发布活动,故(B)与原文内容一致,因此(B)It is providing customers with additional shopping options.为正确答案。(C)和(D)在原文中未被提及。
单选题
According to the second e-mail, what will happen next month?
【正确答案】
B
【答案解析】解析:本题是问根据第二封邮件,下月将发生什么(What),因此应定位至第二封邮件中提及题目核心词next month的相关内容。根据第二封邮件上端显示的“Date:August 9”可知,邮件是8月份写的,接着又提到“The tentative schedule for the renovation project is in the third week of September.”,即暂定的改造项目将在九月的第三周进行,因此(B)An office space will be renovated.是正确答案。
单选题
What is suggested about the items Mr. Grossman wants to order?
【正确答案】
A
【答案解析】解析:本题需要综合两封邮件的内容进行推理后得出答案。题目的核心语句为the items Mr.Grossman wants to order,本题是针对格罗斯曼先生想要订购的商品进行提问的,因此应首先定位至格罗斯曼先生所写的电子邮件中提及题目核心语句的相关内容。 第二封邮件中提到“I’m…grateful for your prompt response about the customized tiles.”和“they will not be for our clients but for our office…”,即首先感谢对办公室定制瓷砖的快速答复,之后又提到“Do you think you can make 500 pieces by then?”,即问能否制作500块,由此可以确定第一条线索,即格罗斯曼先生要订购500块定制瓷砖;然而关于500块定制瓷砖的相关订购信息并未说明,因此应再看McKinley瓷砖公司撰写的电子邮件的相关内容。第一封邮件中提到“Orders of 300 or more customized tiles usually take at least two weeks to manufacture.”,即订购300块及以上的定制瓷砖的制作周期至少为2周,由此可以确定第二条线索。 将第一条线索“格罗斯曼先生想要订购500块定制瓷砖”和第二条线索“订购300块及以上的定制瓷砖的制作周期至少为2周”综合起来考虑,可以推知格罗斯曼先生想要订购的瓷砖的生产周期至少为2周,因此(A)They will require at least two weeks to be produced.为正确答案。