单选题 The kids are hanging out. I pass small bands of students, in my way to work these mornings. They have become a familiar part of the summer landscape.
These kids are not old enough for jobs. Nor are they rich enough for camp. They are school children without school. The calendar called the school year ran out on them a few weeks ago. Once supervised by teachers and principals, they now appear to be in "self care".
Passing them is like passing through a time zone. For much of history, after all, Americans arranged the school year around the needs of work and family. In 19th-century cities, schools were open seven or eight hours a day, 11 months a year. In rural America, the year was arranged around the growing season. Now, only 3 percent of families follow the agricultural model, but nearly all schools are scheduled as if our children went home early to milk the cows and took months off to work the crops. Now, three-quarters of the mothers of school-age children work, but the calendar is written as if they were home waiting for the school bus.
The six-hour day, the 180-day school year is regarded as something holy. But when parents work an eight-hour day and a 240-day year, it means something different. It means that many kids go home to empty houses. It means that, in the summer, they hang out.
"We have a huge mismatch between the school calendar and the realities of family life," says Dr. Ernest Boyer, head of the Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching."
Dr. Boyer is one of many who believe that a radical revision of the school calendar is inevitable. "School, whether we like it or not, is educational. It always has been. "
His is not a popular idea. Schools are routinely burdened with the job of solving all our social problems. Can they be asked to meet the needs of our work and family lives?
It may be easier to promote a longer school year on its educational merits and, indeed, the educational case is compelling. Despite the complaints and studies about our kids' lack of learning, the United States still has a shorter school year than any industrial nation. In most of Europe, the school year is 220 days. In Japan, it is 240 days long. While classroom time alone doesn't produce a well-educated child, learning takes time and more learning takes more time. The long summers of forgetting take a toll.
The opposition to a longer school year comes from families that want to and can provide other experiences for their children. It comes from teachers. It comes from tradition. And surely from kids. But the most important part of the conflict has been over the money.

单选题 Which of the following is an opinion of the author's?
A. "The kids are hanging out. "
B. "They are school children without school. "
C. "These kids are not old enough for jobs. "
D. "The calendar called the school year ran out on them a few weeks ago. /
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 事实与观点的区别在于:事实是客观的叙述,基于观察、研究、实验等得到的;观点是带有主观色彩的,能够在一定程度上表明作者的态度。按照这个定义来判断,只有B是观点,作者通过“学龄儿童无学上”(They are school children without school)这样一个论断表明了自己对现行学校学期安排的不满。由此得出,答案是B。
单选题 The current American school calendar was developed in the 19th century according to ______.
A. the growing season on the nation's farm
B. the labour demands of the industrial age
C. teachers' demands for more vacation time
D. parents' demands for other experiences for their kids
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 文章指出,19世纪,美国的学期是根据家庭和工作需要制定的,城市和农村有不同的学期,但现在的学期没有根据社会的变化做出相应调整。第三段For much of history,after all,Americans arranged the school year around the needs of work and family.In 19th-century cities,…three-quarters of the mothers of school-age children work,but the calendar is written as if they were home waiting for the school bus.由此得出,答案是A。
单选题 The author thinks that the current school calendar ______.
A. is still valid B. is out of date
C. can not be revised D. can not be defended
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 文章表明,美国的学期制度没有根据社会的变化而做出相应调整,已经过时了。第三段three-quarters of the mothers of school-age children work,but the calendar is written as if they were home waiting for the school bus.由此得出,答案是B。
单选题 Why was Dr. Boyer's idea unpopular?
A. He argues for the role of school in solving social problems.
B. He supports the current school calendar.
C. He thinks that school year and family life should be considered separately.
D. He strongly believes in the educational role of school.
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 文章内容表明,Dr.Boyer主张改革校历,以适应社会的现实发展。现今的校历不符合家庭生活的实际需求。Dr.Boyer认为,学校就是提供教育的,不管我们喜不喜欢。Boyer is one of many who believe that a radical revision of the school calendar is inevitable,…We have a huge mismatch between the school calendar and the realities of family life,…School,whether we:like it or not,is educational.It always has been.由此得出,答案是D。
单选题 "The long summers of forgetting take a toll," in the last paragraph but one means that ______.
A. long summer vacation slows down the progress go learning
B. long summer vacation has been abandoned in Europe
C. long summers result in less learning time
D. long summers are a result of tradition
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 文章指出,美国的学年比其他工业化国家短。而学习是需要时间的,学更多的知识需要更多的时间,较长的假期对知识的遗忘有很大影响。倒数第二段the United State still has a shorter school year than any industrial nation.In most of Europe,the school year is 220 days.In Japan.it is 240 days long.While classroom time alone doesn’t produce a well-educated child,learning takes time and more learning takes more time.The long summers of forgetting take a toll.由此得出,答案是C。