单选题
单选题 What is the advertisement for?
  • A.A foods fair
  • B.A cooking class
  • C.An Italian language class
  • D.A cookbook
【正确答案】 B
【答案解析】[听力原文]
The Legend Institute of Culinary Education is one of the most famous institutes in Dubai. If you want to learn the cooking recipes of a world class chef, join our various cooking classes. This summer, we will be offering an Italian cooking class taught by award winning chef, John Fisher. The class will meet once a week for 6 weeks and is offered on either Monday or Tuesday mornings. Don't miss your opportunity to learn from someone who has been a head chef for over ten years! For more details and enrollment information, visit the institute's Web site at www.legend.com. You'd better hurry up as class sizes are limited.

[解析] 说话者在本文开头部分提到If you want to learn the cooking recipes of a world class chef, join our various cooking classes.由此可知这是在进行料理广告。
单选题 What is John Fisher's occupation?
  • A.A famous writer
  • B.A college professor
  • C.A visual artist
  • D.A cooking instructor
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 说话者在本文开头说到we will be offering a Italian cooking class taught by award winning chef, John Fisher.由此可知John Fisher的职业是料理讲师,同时要理解award winning chef的意思。
单选题 What should the listeners do to get more information?
  • A.Visit the institute
  • B.Call a toll-free number
  • C.Attend an informational meeting
  • D.Visit a Web site
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 本文后半部分提到For more details and enrollment information, visit the institute's Web site at www.legend.com.意思是让听话人访问网站确认详细的事项和注册方法。