单选题  
单选题    
 
【正确答案】 C
【答案解析】[听力原文] If you have a product to sell on the Internet, look to India. 'E-commerce' there has increased 400 percent in the past five years. India now has about 20 million people who buy things over the Internet. Many of these customers are young people who have busy lives and knowledge of technology. Most also have good jobs that pay well. Business research companies estimate that two thirds of India's 1. 2 billion people are under the age of 35. That population group is expected to lift Internet sales from 10 billion dollars now to 70 billion dollars by 2020. Kunar helped create a business called 'Snapdeal.com'. He sells coupons, discount cards, and now many other products that people traditionally found only in stores. Snapdeal went online three years ago. Kunar hopes his sales will hit one billion dollars by 2015. Rahul is pleased with the success of his company's website, 'plushplaza.com'. His family sells gifts and things for the home. At first, he was concerned that buyers would miss being able to touch the products. But he soon finds that if products are showcased well, and the photography is good, and your integrity is good, the gap can be bridged. But selling things on the Internet is not always easy. Many companies are forced to cut prices and pay shipping costs if they hope to compete. This means less profit for each product sold. Together, Indians spend 500 billion dollars a year on retail purchases. Internet sales are responsible for only a small part of that. What kind of people in India like to buy things online? 此题问到在印度哪类人喜欢网上购物。短文中提到Many of these customers are young people who have busy lives and knowledge of technology... 即“许多网上购物的消费者都是生活忙碌和有技术知识的年轻人”,因此答案为选项C。其他三个选项虽然短文中有提及,但都是在“年轻人”的范围内,均排除。
单选题    
 
【正确答案】 C
【答案解析】[听力原文] What can dispel the customers' worry about the products online? 题干询问什么可以消除顾客对网络商品的顾虑。短文中提到if products are showcased well, and the photography is good, and your integrity is good, the gap can be bridged. 即“只要产品展示得好,照片拍得好,并且你的信誉良好,这种缺陷就会被弥补。”据此判断,只有选项C“商家的口碑良好”符合原文。
单选题    
 
【正确答案】 B
【答案解析】[听力原文] What methods do companies use to compete with each other? 短文最后提到Many companies are forced to cut prices and pay shipping costs if they hope to compete. 即“如果公司想在竞争中取胜,他们就要被迫降价和减免运费。”因此答案为选项B。