阅读理解

Directions: There are 3 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide on the best choice and write the answer on the Answer Sheet.


Passage three

The year 1850 may be considered the beginning of a new epoch in America art, with respect to the development of watercolor painting. In December of that year, a group of thirty artists gathered in the studio of John Falconer in New York City and drafted both a constitution and bylaws, establishing The Society for the Promotion of Painting in Water Color. In addition to securing an exhibition space in the Library Society building in lower Manhattan, the society founded a small school for the instruction of watercolor painting. Periodic exhibitions of the members’ paintings also included works by noted English artists of the day, borrowed from embryonic private collections in the city. The society’s activities also included organized sketching excursions along the Hudson River. Its major public exposure came in 1853, when the society presented works by its members in the “Industry of All Nations” section of the Crystal Palace Exposition in New York.

The society did not prosper, however, and by the time of its annual meeting in 1854 membership had fallen to twenty-one. The group gave up its quarters in the Library Society building and returned to Falconer’s studio, where it broke up amid dissension. No further attempt to formally organize the growing numbers of watercolor painters in New York City was made for more than a decade. During that decade, though, Henry Warren’s Painting in Water Color was published in New York City in 1856—the book was a considerable improvement over the only other manual of instruction existing at the time, Elements of Graphic Art, by Archibald Roberson, published in 1802 and by the 1850fs long out of print.

In 1866 the National Academy of Design was host to an exhibition of watercolor painting in its elaborate neo-Venetian Gothic building on Twenty-Third Street in New York City. The exhibit was sponsored by an independent group called The Artists Fund Society. Within a few months of this event, forty-two prominent artists living in and near New York City founded The American Society of Painters in Water Colors.

单选题 This passage is mainly about _____.
【正确答案】 B
【答案解析】文章第一段开头便提到了水彩画协会。第二段提出水彩画协会发展得并不顺利。第三段讲美国水彩绘画协会成立的由来。由此可知,本文主要探讨的是为了将19世纪中期的水彩画家们组织起来所做的努力。
单选题 The year 1850 was significant in the history of watercolor painting mainly because _____.
【正确答案】 A
【答案解析】文章第一段开头提到“1850年象征着美国水彩绘画艺术进入了一个新纪元,那年十二月30多位水彩绘画家共同聚集在纽约的一座画室成立了水彩绘画发展协会”,所以答案选A。
单选题 All of the following can be inferred about the Society for the promotion of Painting in Watercolor EXCEPT _____
【正确答案】 C
【答案解析】根据文章第一段中间部分可知,水彩绘画协会在曼哈顿下城举办展览,还成立了水彩绘画指导协会,时常去哈德逊河远足。选项ABD均在文中有所体现。故选C。
单选题 Which of the following is true of watercolor painters in New York City in the late 1850’s?
【正确答案】 A
【答案解析】根据文章倒数后两段可知:协会最初成立时有30多位成员,而在美国水彩绘画协会最终成立时有42名成员。因此尽管没有正式的组织,协会的成员数量仍在增长。
单选题 The year 1866 was significant for watercolor painting for which of the following reasons?
【正确答案】 D
【答案解析】由全文最后一段第一句话可知:1866年美国国家设计学院在纽约二十三号街举办了水彩展。故选D。