单选题
Attend the Next Forum

For the last sixteen years CPSB has had the pleasure of hosting a learning event we call a Forum. We started offering programs in Sarasota in February in 1991 and our first forum was held in 1992 as a small group meeting. Being from the Northern USA, this was a particularly good time to go south for the warmth of our friendships with Dr. Treffinger and Dr. Noller and to keep away from the cold winter.
The Forum is the only chance to learn about various topics of creativity and innovation (革新) from those who have rich experience and interest in the field. The theme of the 2009 forum includes searching for a few new methods, sharing lessons from experience, and learning and exchanging ideas on cutting-edge research. Space is limited, so early registration (登记,注册) is welcome.
Meeting the Innovation Challenge
February 6 and 7, 2009
The Lido Holiday Inn
Sarasota, Florida
$ 750 (registration includes some meals and materials)
Interested in becoming qualified to use the VIEW assessment (评估) of Problem Solving Style? The two days just before our forum provides you just that chance. For more information on VIEW see pages 24~25.
VIEW Qualification Course
February 4 and 5, 2009
The Lido Holiday Inn
Sarasota, Florida
$ 650 (registration includes lunch and course materials)
Special offer: If you would like to attend the VIEW qualification course and the Forum, you can register for both events for $1,050.

单选题 According to this advertisement, at the Forum people ______.
A.come together in order to form an organization
B.express different opinions and discuss public affairs
C.eat together to celebrate their success or victory
D.work together for the purpose of business
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 细节题
根据文章第二段The Forum is the only chance to learn about various topics of creativity and innovation from those who have rich experience and interest in the field. 可判断出,在论坛上人们可以自由发表意见和讨论公共事件。
单选题 If you register both the VIEW qualification course and the Forum at the same time, you will save ______.
A.$100 B.$300 C.$350 D.$400
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 推断题
由文中可知,注册Forum需750美元,注册VIEW Qualification Course需650美元,共1400美元。如果同时注册两项需1050美元,可节省350美元。
单选题 "Space is limited, so early registration is welcome" means ______.
A.space is limited, so you can't register now
B.space is too limited for you to register
C.you'll lose the good chance if you don't register soon
D.you'll be given a special offer if you register now
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 语义题
单选题 The main purpose of this advertisement is to ______.
A.encourage more people to attend the Forum in time
B.promise everyone can pay less money to attend the Forum
C.call on the people in the north of the USA to go south for holidays
D.introduce some new activities and topics of the Forum
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 主旨题
这是一篇带有广告性质的宣传文稿,所以这篇宣传文稿的主要目的是鼓励更多的人参加论坛。