单选题
{{B}}The Gulf War{{/B}}

The Pentagon ordered 16,099 body bags to be shipped to the Persian Gulf to bring home dead Americans. In the end, 15,773 of the bags were not necessary.
The Iraqi army would have needed--what? One hundred thousand body bags? More? No one knows or will ever know. No one has counted the Iraqi corpses(尸体). Many of them were buried in the sand, without ceremony; some have been taken care of by vultures.
That so few soldiers in the coalition died somehow seemed to Americans a vindication. It was even a return of their shining self, of Buffalo Bill, who (E. E. Cummings wrote) could "ride a water smooth-silver stallion and break one two three four five pigeons just like that." The unspoken text was this: the nation had recovered its immunity, its divine favour, or anyway its gift for doing things right. The victory was as satisfying as anything Americans have done together since landing on the moon.
Would it be seemly to have a moment of silence for the Iraqi corpses?
It is not inconsequential (不合理的) to kill 100,000 people. That much life suddenly and violently extinguished must leave a ragged hole somewhere in the universe. One looks for special effects of a metaphysical (超自然的) kind to attend so much death—the whoosh of all those souls departing. But many of them died ingloriously (不体面的), like road kill, full of their disgrace, facedown with the toot scattered around them. The conquered often die ignominiously. The victors have not given them much thought.
Still, killing 100,000 people is a serious thing to do. It is not equivalent to shooting a rabid dog, which is, down deep, what Americans feel the war was all about, exterminating a beast with rabies. All those 100,000 men were not megalomaniacs (夸大狂者), torturers and murderers. They did not all commit atrocities in Kuwait. They were ordinary people: peasants, truck drivers, students and so on... They had the love of their families, the dignity of their lives and work. They cared as little for politics, or less, than most people in the world. They were, precisely, not Saddam Hussein. Which means, since Saddam was the coalition's one true target in all of this, that those 100,000 corpses are, so to speak, collateral (附带的) damage. The famous smart bombs did not find the one man they were seeking.

单选题 According to the passage, how many American soldiers were killed in the Gulf War?
【正确答案】 D
【答案解析】原文第一段说五角大楼预订了16,099只运尸袋,但战争结束后,有15,773只袋子没有用上。这就意味着只有326只袋子被用上,即有326人死于战争。所以选项中只有D项符合原文。
单选题 Which of the following is NOT true?
【正确答案】 D
【答案解析】A,B两项可以从第二段最后一句中找到出处;C项则可根据第一段的内容作出判断,该句话正确;D项与文章第三段最后一句不符(The victory was as satisfying as anything Americans have done together since landing on the moon)。文中只是说这次战争的胜利如同历史上成功登月一样让美国感到满意,而非是更加满意,所以也就无从谈起“更加骄傲”。故D为止确答案。
单选题 Why does the author say many of the 100,000 people died ingloriously?
【正确答案】 A
【答案解析】文中第四段中“But many of them died ingloriously, like road kill, full of their disgrace, facedown with the loot scattered around them.”暗示这些死得并不光彩的人生前曾经掠夺了科威特人的财产,而在美国进攻时,连同抢来的财物一起葬身于战场上。根据上述分析,四个选项中,只有A项符合这一暗示,所以A为正确选项。
单选题 These 100,000 people were
【正确答案】 D
【答案解析】在谈到这10万名被射杀的伊拉克人时,作者在文中第六段提到:“All those 100,000 men were not megalmniacs, torturers and murderers. They did not all commit atrocities... peasants, truckers, students and so on.”。可见这10万人中除了士兵以外均是普通老百姓。因此A,B,C三项均符合原文,而D项将以上三项全部涵盖,故D为正确选项。
单选题 From this article, we can infer the author's attitude towards the war is
【正确答案】 D
【答案解析】本文开始通过美伊两国死亡人数的对比,说这场战争表面上是美国胜利,紧接着话锋一转,写出伊拉克死亡的大多皆是无辜百姓,结尾更以讽刺语气写出了对美国战争实际目标并没有达成。四个选项中,只有D项符合这个意思。而A,C两项比较绝对化的态度在文中都无从体现。B项则缺乏作者在文章背后体现出的对这场战争结果关注的态度。所以D项为止确答案。