单选题 One morning a young woman, who has recently lost her first job, was examining the advertisements in the paper in search of other work. Suddenly she called out to her mother, who was in the kitchen. "Listen to this, Mother!" she cried. "I'ye found an easy way of making money."
"What is it?" her mother asked, coming into the room. "Listen," said the girl, and read the advertisement aloud: "Do you want to make money? Send me a postal order for five pence, together with a stamped, addressed envelope. You will receive a reply showing you how to make hundreds of pounds without leaving your house." Then there's a name and address.
"Nonsense!" said her mother. "You'll only lose five pence and the cost of a postal order and two stamps. If he knows how to do that, why doesn't he do it himself? Why does he need to advertise? You won't get an answer."
"Well, five pence isn't much, she said. "I can try." She went to the post-office, bought a postal order, and sent it off..
Two or three days later she received an envelope with a small piece of paper in it. On the paper were four words: "Do as I do./

单选题 What must the woman do to know the way of making money?
【正确答案】 A
【答案解析】由第二段中的Send me a postal(邮政的)order for five pence, together with a stamped,addressed envelope...直接可得答案。
单选题 According to the story, her mother______.
【正确答案】 D
【答案解析】这女孩的妈妈认为,如果这是真的话,他就不必登广告,直接自己去做好了。表明她不相信这个广告。
单选题 What was the easy way?
【正确答案】 A
【答案解析】最后一句中的Do as I do提示了答案:这个赚钱捷径就是如这个登广告者所做的那样去做。
单选题 This passage is______.
【正确答案】 A
【答案解析】最后一句的Do as I do揭示了文章的风格是幽默的。