Strikes and strikebreaking, lockouts and boycotts, all pit one side against the other in labor disputes. Ultimately, the negative effects of such actions—including resentment, fear, and distrust—linger for months or years after a dispute has been resolved.
Increasingly, more productive techniques such as mediation and arbitration are being used to settle disagreements between labor and management. Either one may come into play before a labor contract expires or after some other strategy, such as a strike, has proven ineffective.
Mediation is the use of a neutral third party to assist management and the union during their negotiations. This third party (the mediator) listens to both sides, trying to find common ground for agreement. The mediator also tries to encourage communication between the two sides to promote compromise, and generally keep the negotiation moving. Initially, the mediator may meet privately with each side. Eventually, however, the goal is to get the two sides to settle their differences at the bargaining table.
Unlike mediation, the arbitration step involves a formal hearing. Just as it may be the final step in a grievance procedure, it may also be used in contract negotiations when the two sides cannot agree on one or more issues. At this point, the arbitrator hears the formal positions of both parties on outstanding, unresolved issues. The arbitrator then analyzes these positions and makes a decision on the possible resolution of the issues. If both sides have agreed in advance that the arbitration will be binding, that means they must accept the arbitrator's decision.
If mediation and arbitration are unsuccessful, then according to the Taft-Hartley Act, the president of the United States can obtain a temporary
injunction to prevent or to stop a strike if it would endanger national health or security. According to the author, with the solution of a labor crisis ______.
【正确答案】
A
【答案解析】 事实细节题。文章第一段“Ultimately, the negative effects of such actions—including resentment, fear, and distrust—linger for months or years after a dispute has been resolved.”指出女口此行为的负面效应(包括恐惧、怨恨和不信任)在争议被解决后会持续数年或数月。选项A中提及的劳资双方的紧张关系可能持续,与文章意思一致。故答案为A。