阅读理解 Directions: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A., B., C. and D.. You should deicide the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

 

Passage Three

The popular dietary supplement ginseng is purported to improve one’s mood. The popular dietary supplement ginseng is purported to improve one’s mood and all-around vigor, but a new study published in the Journal of the American Dietetic Association suggests that ginseng has little of any effect on psychological health. The study, conducted by researchers at Oregon State University and Wayne State University, is one of the most extensive peer-reviewed studies of ginseng ever conducted.

“Ginseng is being marketed to relatively healthy young people as a way to feel even better—a kind of yuppie supplement,” said Bradley J. Cardinal, an associate professor in the College of Health and Human Performance at Oregon State. “We found it had no real effect on mood at all. It certainly did not live up to some of its over-enthusiastic marketing claims.” Among the claims, the authors say, were that ginseng enhances mood, leads to positive well-being, and generally makes you feel better. Marketing ploys used to push ginseng promoted its use by astronauts and professional athletes, and claimed it did everything from easing childbirth to working as an aphrodisiac.

The study by Cardinal and Hermann J. Engels of Wayne State University focused only on the alleged psychological properties of ginseng. The researchers gave a regular, 200-mg daily dose of ginseng to one group of volunteers for eight weeks. A second group received a double dose of 400-mg daily; the third group received a sugar pill. None of the individuals knew what they were taking. At the end of the eight-week period, the researchers measured the effects of the supplements on the volunteers’ “total mood disturbance” using a 65-question “Profile of Mood States” inventory. To eliminate bias, the researchers evaluated the tests without initially knowing which subjects were taking ginseng and which were taking placebos. They compared the results with a baseline survey of the volunteers taken just prior to the study. They found no significant difference among the three groups.

“What these findings on psychological effect do is to extend earlier research from our lab that examined physiological outcomes of ginseng,” said Wayne State University’s Engels. “Our previous research found, using a controlled physical exercise stress test, that ginseng had no effects when given to normal, healthy adults.” 

单选题 What is the main idea of the passage?
【正确答案】 B
【答案解析】第一段第二句为全文主旨句,因此本文主要讲的是,新研究证明人参没有调节情绪的作用。
单选题 It can be concluded that Cardinal’s attitude toward marketing claims about ginseng is _____.
【正确答案】 D
【答案解析】第二段第一句话提到,Cardinal商家针对年轻人的营销策略是看准了年轻人对高品质生活的向往,实质上是一种欺骗。
单选题 The study conducted by Cardinal and Wayne aims _____.
【正确答案】 C
【答案解析】第三段第一句话提到,这个实验是为了验证人参所谓的心理疗效。
单选题 From the passage we know that placebos are a kind of _____.
【正确答案】 D
【答案解析】从第三段第二、 三句话,我们知道被试只分成了两组,一组服用人参,一组服用糖丸。因此。“安慰剂”( placebo) 指的是糖丸。
单选题 We learn from the last paragraph that _____.
【正确答案】 B
【答案解析】最后一段中提到,目前的实验表明,人参对健康的普通人没有心理疗效。只有B项包含“心理疗效”和“健康的普通人”这两个元素。