Task 1
Directions: After reading the following passage, you will find 5 questions or unfinished statements, numbered 【A1】 to 【A5】.For each question or statement, there are 4 choices marked A), B), C), and D). You should make the correct choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.
Most of our working hours are spent in the workplace. So what do during those hours can have a significant impact on our overall health? A positive wellness culture during the workday can contribute to better health—physical, mental, and emotional well-being(良好的状态) for you and your co-workers. Healthy people are more productive, more constructive and require fewer sick days and health associated costs. Both employers and employees can promote a healthier work environment.
Don‟t let your work environment affect your health for eight hours of the day. Break up your work day. Get up,stretch, and move. Regular movement throughout the day will keep your mind and body flexible and help avoid fatigue(疲劳).
Think of ways you can add movement or at least decrease the amount of time you are sitting. Try getting out of your chair more, standing during your calls, or alternating your chair with a yoga(瑜伽) ball. And if you have to drive to work, try parking at the far end of the lot, taking the stairs, and going the long way to the bathroom and break room.
Healthy employees work better. As an employer you can initiate and encourage healthy changes, at your workplace to create the best environment to promote mental and physical health for your employees.
【A1】According to the passage, a positive wellness culture can help to ________.
根据第一段第三句“A positive wellness culture during the workday can contribute to better health--physical,mental, and emotional well-being for you and your co-workers.” 可知, 积极向上的健康文化有助于带来更好的健康, 因此答案选 A。
【A2】In the author‟s opinion, healthy people are likely to ________.
根据第一段第四句“Healthy people are more productive, more constructive and require fewer sick days and health associated costs.” 可知, 健康的人很少请病假也很少为看病花钱, 因此答案选 C。
【A3】Regular movement throughout the day will ________.
根据第二段最后一句“Regular movement throughout the day will keep your mind and body flexible and help avoid fatigue” 可知, 每天有规律的运动会使你精神焕发, 因此答案选 D。
【A4】Which of the following is mentioned as a way to add movement?
根据第三段最后一句“And if you have to drive to work, try parking at the far end of the lot, taking the stairs, and going the long way to the bathroom and break room.” 可知, D 选项走楼梯是作者建议的方式, A、 B 两项文中并未提及, C 选项不是增加运动的方法。 因此答案选 D。
【A5】In the last paragraph, employers are advised to improve their employees‟ health so as to ________.
根据最后一段最后一句“As an employer you can initiate and encourage healthy changes, at your workplace to create the best environment to promote mental and physical health for your employees.” 可知, 建议老板改善员工的健康状况是为了创造更优良的工作环境, 因此答案选 C。