单选题 Speaker A: Good evening, sir and madam. Speaker B: Good evening. 【D5】______Speaker A: Let me check the list. Yes, we do have a reservation under Mr. Stephen. Speaker B: 【D6】______There are six of us. Four of my friends are coming soon.Speaker A: It doesn't matter. Follow me, please. What do you think of the table in the centre of the dining room?Speaker B: But【D7】______Speaker A: I'm sorry, but you see, all the tables by the window are small, with up to four seats.Speaker B: Oh, I see. We' 11 have to make up with the centre one.Speaker A: Thank you for your understanding, Mr. Stephen.Speaker B: If a Mr. Sun comes to look for me, just usher him here.Speaker A: Yes, I will.A. it' s a window table that we' ve booked.B. just show him the way.C. We' ve a reservation for a table for two under the name of Stephen.D. But there is a change in the number of people.
单选题 【D5】
【正确答案】 C
【答案解析】解析:说话者B:晚上好,我们已经预订了一张两个人的位置,预订人的名字是史蒂芬。 说话者A:让我看一下登记表。没错,我们这里的确有一位史蒂芬先生订了一张桌子。预订了桌 位,根据说话者A的内容可知说话者B预订了一张桌子,且预订人的名字是史蒂芬。故选C。
单选题 【D6】
【正确答案】 D
【答案解析】解析:由上文可知史蒂芬定了一张两人桌,但根据下文可知他们一共是10个人,所以 此处人员有变动,故D项“不过人数有变动。”符合题意,当选。
单选题 【D7】
【正确答案】 A
【答案解析】解析:根据空格前说话者A说的内容“大厅中央的位置怎么样”以及空格后说话者A 说的内容“对不起,但您看所有靠窗的位置都很小,最多坐4个人”可知,B预订的桌位是靠窗的位 置,所以A项“我们预订的是靠窗的桌子”符合题意,当选。