单选题
Questions 181-185 refer to the following letter and e-mail.
Prime Event Group 400 South East Second Avenue, Miami, Florida 33131-2197 Tel: 305-358-1214 Fax: 305-358-0129
Ms. Ross Mayfield PennWell Publishing 1750 Welton Street, Denver, Colorado 80202 Tel: 303-295-2334 Fax: 303-295-1072 Dear Ms. Ross Mayfield, The twentieth annual Computer Publishing and Printing Conference will be held April 10-15 at the Sheraton Vistana Hotel in Orlando, Florida. As in previous years, the Conference will be attended by over 3,000 computer professionals from around the world, including some of the most prominent leaders in the field. Once again, we hope PennWell Publishing will take advantage of our Publisher's Exhibition for showcasing your computer-related books, journals, software and other materials. The John Eliot Hall, which will be equipped with tables, racks, power outlets and telephone lines with data ports for Internet access, has been reserved for large exhibits displaying multimedia products. We have also reserved the Bessie Smith Hall for smaller exhibits displaying books and journals. This hall will be equipped with large tables, racks and display boards. If you are interested in reserving an exhibit booth, please complete the enclosed registration form, indicating which hall you would like to use and the dates for which you would like to reserve space. This year, for the first time, payments are due along with the registration form, and these must be received by March 25. If you have any questions regarding space rental, please contact me by phone at 305-358-1714 or by e-mail at laura@event.com. Sincerely, Laura Miller To: Laura Miller<laura@event.com> From: Ross Mayfield <mayfield@pennwell.com> Date: Wednesday, March 2 Subject: the Computer Publishing and Printing Conference Dear Ms. Laura Miller, Thank you for your letter regarding exhibition opportunities at the Computer Publishing and Printing Conference. Before I fill out the registration form, I have a question that pertains to the halls you have reserved for exhibits. As our company produces both books and multimedia products, we had hoped to set up our exhibit booths side by side. Would you be able to accommodate both of our exhibits in the John Eliot Hall? Please reply soon. Ross Mayfield
单选题
Why did Ms. Laura Miller write to Ms. Ross Mayfield? A. To inform her about a new hotel B. To promote exhibition space C. To introduce a new technology D. To reserve audio equipment
【正确答案】
B
【答案解析】中级问题 (第一篇文章)信件第一段内容有第20届年度电脑出版印刷会议通知,还提到we hope PennWell Publishing will take advantage of our Publisher's Exhibition…(我们希望贵社(PennWell出版社)能利用我们的出版社展览会……),由此可知,劳拉·米勒给罗斯·梅菲尔德写信是(B)To promote exhibition space(为了扩大展览场地)。
单选题
In the letter, the word "prominent" in Paragraph 1, Line 4 is closest in meaning to______. A. obvious B. promising C. large-scale D. well-known
【正确答案】
D
【答案解析】中级问题 (第一篇文章)the most prominent leaders(最著名的领头人)中prominent的意思是“著名的,杰出的,卓越的”,(D)Well-known(著名的,声名远播的)与其意义相近。
单选题
How has the system for renting space changed? A. Exhibitors must pay for the booth in full prior to April 9. B. The rental fees have been reduced. C. Cancellation fees are listed on the registration form. D. The payments must be made at the time of registration.
【正确答案】
D
【答案解析】中级问题 (第一篇文章)the system for renting space(场地租用方式)相关内容出现在文章最后一段。从今年开始payments are due along with the registration form(申请同时缴纳费用),故应选(D)项。
单选题
What does Ms. Ross Mayfield indicate in her e-mail to Ms. Laura Miller? A. She is not going to attend the Conference this year. B. She would like to reserve the Bessie Smith Hall. C. She would like to have booths of her displays in the John Eliot Hall. D. She needs space only for her multimedia products.
【正确答案】
C
【答案解析】初级问题 (第二篇文章)文中罗斯·梅菲尔德咨询: Would you be able to accommodate both of our exhibits in the John Eliot Hall?(您能把我们所有的展品都安排在约翰·埃利奥特大会堂吗?)由此可推知,罗斯·梅菲尔德“想把展室安排在约翰·埃利奥特大会堂”。故选(C)项。
单选题
What is indicated about Ms. Ross Mayfield? A. She works for PennWell Publishing. B. She is a conference organizer. C. She is a computer programmer. D. She will receive a discount on renting space.
【正确答案】
A
【答案解析】中级问题 (第一篇文章)这封信中提到在PennWell Publishing租用展览场地的建议,Ms. Ross Mayfield是收信人,可推知她是PennWell出版社职员。故(A)“她在PennWell出版社工作”为正确答案。