单选题 Look at the woman in a yellow coat. She's my teacher. She teaches me English. She is a good teacher. Her name is Heidi. Her bike is red. It's under the tree. Her brother Wilson is in a black jacket. His bike is black. Jack and Mike are their good friends. They are English. They study in our school. The car under the tree is theirs. They come to school by car every day. My teacher Heidi and their friends are at school now.

单选题 Heidi is in a yellow coat.
[A] True.
[B] False.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 文中提到:Look at the woman in a yellow coat. She is my teacher.那个穿黄色外套的女士是海迪,也就是我的老师。
单选题 Heidi is my English teacher.
[A] True.
[B] False.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 文中提到:She teaches me English. 她教我们英语。
单选题 Wilson is Heidi's friend.
[A] True.
[B] False.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 文中提到:Her brother Wilson is in a black jacket. 威尔逊是海迪的兄弟(而不是朋友),他穿着黑夹克。
单选题 Mike and Jack come to school by bus every day.
[A] True.
[B] False.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 文中提到:They come to school by car every day.他们每天开车(而不是乘车)上学。
单选题 My teacher Heidi and their friends are at home now.
[A] Tree.
[B] False.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 文中提到:My teacher Heidi and their friends are at school now.他们都在学校里(而不是在家里)。