Do people stop once they have achieved something?No! In life, we are always trying to do things better or having more of the same success. Jane Fonda moved from being an Academy Award actress to a successful businesswoman. Her aerobics (有氧体操) workout videos have been sold around the world. Athletes are constantly making greater and greater efforts to lower time for races;increase heights or distances. The world of medicine has had its series of successes too. Christian Barnard performed several successful heart transplants. Other medical experts have achieved organ transplants. Throughout the ages, mankind has found treatment and cures for tuberculosis (肺结核) , cancer, and other diseases. A cure of AIDS might soon be discovered. Age does not seem to slow down achievers. Tina Turner at 54 is still singing with great energy and attracting sell-out crowds wherever she goes. At work, we go all out for achievements too. Success may mean organizing a conference more effectively and efficiently each year. Sometimes, it is not a pat on the back or the promotion that makes it worthwhile. Often it is the inner thrill and satisfaction of achievement, no matter how small it may be. Aiming for success doesn’t mean you are greedy or dissatisfied. It is all part of gaining new experiences and dimensions in life. It finally makes you a more interesting and useful person in society.
单选题
The author pses Jane Fonda as an example to show that_________.
【正确答案】
C
【答案解析】解析:文中的第一段就阐述了全文的观点,即“we are always trying to do things better or having more of the same success. ”。第二段描述的Jane Fonda的例子就是对上述观点的一个举例证明,C选项是和文中的观点一致的。其他几个选项所陈述的观点在本文中并未提到,故正确答案为C。
单选题
The motivation for people’s desire to scceed is ______.
【正确答案】
D
【答案解析】解析:本题属于细节题,出处是倒数第二段的最后一句,“Often, it is the inner thrill and satisfaction of achievement, no matter how small it may be. ”,其中的“it”指代的是“success”。据此可判断正确答案为D选项,即“a sense of achievement”。
单选题
The word ”dimensions” in the last paragraph possibly means________.
【正确答案】
B
【答案解析】解析:“dimensions”所在的句子是“It is all part of gaining new experiences and dimensions in life. ”,其中“It”指代的是“Aiming for success”。四个选项中,“directions”意为“方向”,“aspects”意为“方面”,“lessons”意为“课程”,“ambitions”意为“野心”。从题干“gaining new dimensions”中分析可知,此处“dimensions”更接近“aspects”的意思,即“获取新的方面的知识”。故正确答案为B。
单选题
What the author’s attitude towards people’s desire for success?
单选题
What might be a proper title for this passage?
【正确答案】
A
【答案解析】解析:第一段中作者就提出了“人们在获得成功后,还会去做得更好或获取更多的成功”,紧接着作者做了举例证明,并表达自己对这种“不断地追求成功”的事实的支持和解释。A选项“Success Is No Destination”,即“成功没有终点”概括了作者的观点,因而最适合作为全文的标题。故正确答案为A。