【答案解析】[听力原文] I would like to give you a quick overview of the schedule for today. The tour group will be arriving at 9 a.m., so those of you who are tour guides for the museum need to be ready at that time. The groups will return from the museum at 12 p.m. for the buffet lunch. Those of you conducting the afternoon garden tour should be ready to leave at 2:00. We're expecting 80 people today, so we are splitting the guests into 4 groups.
[解析] 从文章开头部分的I would like to give you a quick overview of the schedule for today.可以得知,文章的目的是为了介绍旅游团的日程。
单选题
What is taking place at noon?
A. A museum tour
B. A buffet lunch
C. A garden tour
D. A tour bus will depart
【正确答案】
B
【答案解析】[解析] 通过文章中间部分出现的The groups will return from the museum at 12 p.m. for the buffet lunch.可以得知,12点有自助午餐。
单选题
How many people will attend the event?
A. 4
B. 9
C. 12
D. 80
【正确答案】
D
【答案解析】[解析] 通过文章结尾部分的we're expecting 80 people today, so we are splitting the guests into 4 groups.可以得知,预计将会有80名游客参加。