复合题

Directions: In this section there are three passages followed by questions or unfinished statements, each with four suggested answers marked A, B, C and D. Choose the one that you think is the best answer mark your answers on your answer sheet.

Passage one

Like most people, I’ ve long understood that I’ ll be judged by my occupation, that my profession is used by people to see how talented I am. Recently, however, I was disappointed to see that it also decides how I’ m treated as a person.

Last year I left a professional position as a small-town reporter and took a job waiting tables. As someone paid to serve food to people, I had customers say and do things to me I suppose they’ d never say or do to the people they know. One night a man talking on his cell phone waved me away, then beckoned me back with his finger a minute later, saying angrily that he was ready to order and asking where I’ d been.

I had waited tables during summers in college and was treated like a peon by plenty of people. But at 19 years old, I believed I deserved inferior treatment from professional adults. Besides, people responded to me differently after I told them I was in college. Customers would joke that one day I’ d be sitting at their table, waiting to be served.

Once I graduated I took a job at a community newspaper. From my first day, I heard a respectful tone from everyone who called me. I assumed this was the way the professional world worked — politely and formally.

I soon found out differently. I sat several feet away from a person in advertising department with a similar name. Our calls would often get mixed up and someone asking for Kristen would be transferred to Christie. The mistake was immediately clear. Perhaps it was because of money, but people used a tone with Kristen that they never used with me.

My job title made people treat me with courtesy. So it was a shock to return to the restaurant industry.

It’s no secret that there’ s a lot to put up with when waiting tables, and fortunately, much of it can be easily forgotten when you pocket the tips. The service industry exists to meet others’ needs. Still, it seemed that many of my customers didn’ t get the difference between server and servant.

I’m now applying to graduate school, which means someday I’ ll return to a profession where people need to be nice to me in order to get what they want. I think I’ ll take them to dinner first, and see how they treat someone whose job is to serve them. 

单选题 The author was disappointed to find that _____.
【正确答案】 C
【答案解析】原文第二句话“Recently, however, I was disappointed to see that it also decides how I' m treated as a person. ” 从句中的主语it指代前一句中的my occupation,由此可以看出让作者感到失望的是工作能决定人是如何被对待的,故C项为正确答案。
单选题 What does the author intend to say by the example in Paragraph 2?
【正确答案】 D
【答案解析】原文第二段所举事例介绍到作者在当饭店招待员时碰到了一位蛮横无礼的顾客, 对她随意地呼来唤去。 可见作者想表达的意思是: 很多顾客不尊重为他们提供服务的人, 故D项为正确答案。
单选题 How did the author feel when waiting tables at the age of 19?
【正确答案】 B
【答案解析】由原文第三段第二句话“But at 19 years old, I believed I deserved inferior treatment from professional adults. ” 可知作者19岁 时在饭店当招待员, 认为不被顾客尊重是理所应当的。 natural(自然的) 最符合语境, 故B项为正确答案。
单选题 What does the author imply by saying “. . . many of my customers didn' t get the difference between server and servant” (Lines 3-4, Para. 7) ?
【正确答案】 B
【答案解析】题目中的句子意思为“我的很多客户并没分清服务者和被服务者之间的区别” , 结合上下文可以推断出作者想表达的意思是: 那些在服务行业工作的人并不应该被当作仆人对待, B项为正确答案。
单选题 The author says one day she’ ll take her customers to dinner in order to _____.
【正确答案】 A
【答案解析】由原文末段最后一句“I' ll take them to dinner first, and see how they treat someone whose only job is to serve them. ” 提到作者会带有求于她的人去吃饭, 看他是如何对待那些服务他们的人, 可以推断出作者是想据此了解这个人的品性, 故A项为正确答案。