单选题
Whose Rules Are These, Anyway?

    A. The director of the art-rich yet cash-poor National Academy Museum in New York expected strong opposition when its board decided to sell two Hudson River School paintings for around $15 million. The director, Carmine Branagan, had already approached leaders of two groups to which the academy belonged about the prospect. She knew that both the American Association of Museums (AAM) and Association of Art Museum Directors (AAMD) had firm policies against museums' selling off artworks because of financial hardship and were not going to make an exception.
    B. Even so, she said, she was not prepared for the directors group's 'immediate and punitive' response to the sale. In an e-mail message on Dec. 5 to its 190 members, it condemned the academy, founded in 1825, for 'breaching (违反) one of the most basic and important AAMD's principles' and called on members 'to suspend any loans of works of art to and any collaboration on exhibitions with the National Academy.' Ms. Branagan, who had by that time withdrawn her membership from both groups, said she 'was shocked by the tone of the letter, like we had committed some crimes.' She called the withdrawal of loans 'a death knell (丧钟声)' for the museum, adding, 'What the AAMD have done is basically shoot US while we're wounded.'
    C. Beyond shaping the fate of any one museum, this exchange has parked larger questions over a principle that has long seemed sacred. Why, several experts ask, is it so wrong for a museum to sell art from its collection to raise badly-needed funds? And now that many institutions are facing financial hardship, should the ban on selling art to cover operating costs be eased? Lending urgency to the discussion are the painful efforts of the Museum of Contemporary Art in Los Angeles, which has one of the world's best collections of contemporary art but whose endowment (捐赠) is said to have shrunken to $6 million from more than $40 million over the last nine years. Wouldn't it be preferable, some people asked this month, to sell a Mark Rothko painting or a couple of Robert Rauschenberg's legendary 'combines' —the museum owns 11—than to risk closing its doors? (Ultimately, the museum announced $30 million bailout(援助) by the billionaire Eli Broad last week that would prevent the sales of any artworks.)
    D. Yet defenders of the prohibition warn that such sales can damage an institution and the damage is impossible to repair. 'Selling an object is a knee-jerk(下意识的) act, and it undermines core principles of a museum,' said Michael Conforti, president of the directors' association and director of the Clark Art Institute in Williamstown,  Massachusetts. 'There are always other options.'
    E. The sale of artwork from a museum's permanent collection, known as deaccessioning, is not illegal in the United States, provided that any terms accompanying the original donation of artwork are respected. In Europe, by contrast, many museums are state-financed and prevented by national law from deaccessioning. But under the code of ethics of the American Association of Museums, the proceeds should be 'used only for the acquisition, preservation, protection or care of collections.' He code of the Association of Art Museum Directors is even stricter, specifying that funds should not be used 'for purposes other than acquisitions of works of art for the collection.'
    F. Donn Zaretsky, a New York lawyer who specializes in art cases, has sympathized with the National Academy, asking why a museum can sell art to buy more art but not to cover overhead costs or a much-needed education center. 'Why should we automatically assume that buying art always justifies a deaccessioning, but that no other use of proceeds—no matter how important to an institution's mission—ever can?' he wrote.  Even Patty Gerstenblith,  a law professor at DePaul University in Chicago known for her strong standpoint on protecting cultural heritage, said her position had softened over the years. 'If it's really a life-or-death situation, if it's a choice between selling a Rauschenberg and keeping the museum doors open, I think there's some justification for selling the painting,' she said. But several directors drew a much harder line, noting that museums get tax-deductible donations of art and cash to safeguard art collections for the public. Selling off any holdings for profit would thus betray that trust, they say, not to mention robbing a community of art, so no exceptions for financial hardships should be allowed.
    G. Dan Monroe, a board member of the directors' group and the director of the Peabody Essex Museum in Salem, Mass, said that almost any museum can claim financial hardship, especially now that endowments are suffering. 'It's wrong to look at the situation from the standpoint of a single institution,' he said. 'You have to look at what would happen if every institution went this route.' It's a classic slippery slope this thinking goes: letting one museum sell off two paintings paves the way for dozens of museums to sell off thousands of artworks, perhaps routinely. 'The fact is as soon as you breach this principle, everybody's got a hardship case,' Mr. Monroe said. 'It would be impossible to control the outcome.' Deaccessioning has proven thorny for museums even when the money is directed into accepted channels like acquisitions.
    H. Sometimes the controversy centers on the irreplaceable nature of the object for sale, as when Thomas Hoving, then the director of the Metropolitan Museum of Art, began aggressively sorting out its collection in the early 1970s, selling high-profile paintings like Van Gogh's 'Olive Pickers' and Rousseau's 'Tropics'. The Metropolitan owned only one other painting by Rousseau, and the resistance was fierce. Yet critics of strict deaccessioning rules make a public-access argument as well. 'Most big museums can't show 90 percent of the objects they own—it's all in storage,' said Michael O'Hare, a cultural policy professor at the University of California,  Berkeley. 'What's wrong with selling these objects to smaller museums or even private collectors, who are more likely to put them on display?'
    I. At the National Academy, Ms. Branagan called deaccessioning an act of last resort, one that she would not have considered without a 'long-range financial and programmatic' plan. Branagan said she told her members as much before they voted for the sale—181 to 2 in favor—in November: 'I remember saying unless you believe you can support sweeping change, then do not vote for deaccessioning,' she said. 'The tragedy isn't that we're going to sell these four pieces. That's not a tragedy. The tragedy would be if in 10 or 15 years we were back here having the same conversation.'
问答题     Donn Zaretsky, a New York lawyer thinks that money earned from selling art can be used in other ways if the purpose is reasonable.
 
【正确答案】F
【答案解析】题目意为:纽约律师唐·扎瑞斯基认为卖掉艺术品的钱如果要求合理,是可以用在其他方面的。由题干中的线索词Donn Zaretsky,selling art可定位至F段。由has sympathized with...和Donn Zaretsky的问题(为什么博物馆能卖掉艺术品以购买更多艺术品,却不能用这些钱来支付经费,或是用在一个急需的教育中心上?)不难推断出,Donn Zaretsky认为只要正当,卖掉艺术品的钱可用于其他用途。
问答题     The suspending of the loans delivered a death blow to the National Academy Museum according to Ms. Branagan.
 
【正确答案】B
【答案解析】题目意为:布拉纳根女士说贷款的中止给国家学院博物馆一个致命的打击。由题干中的线索词The suspending of the loans,Ms. Branagan可定位至B段。本段最后一句提到,她(即上文提到的Ms. Branagan)将贷款的撤走称作是对博物馆(即The National Academy Museum)敲响了“丧钟”。题干中的The suspending of the loans是对原文中的the withdrawal of loans的同义转述;题干中的death blow与原文中的death knell相对应。
问答题     According to Dan Monroe, lifting the restriction for the National Academy Museum may pave the way for routine sale of artworks in the future.
 
【正确答案】G
【答案解析】题目意为:唐·门罗认为,解禁对国家学院博物馆的限制可能会为将来艺术品的常规性出售铺平道路。题干中的线索词Dan Monroe,Museum,routine可定位至G段。本段冒号后提到,让某个博物馆出售两件收藏品是在为许多博物馆出售数以千计的收藏品扫清障碍,这种出售可能会成为常规性的。题干中的lifting the restriction for the National Academy Museum是原文中letting one museum sell off two paintings的同义转述;题干中的for routine sale...in the future则对应于原文中的for...museums to sell...routinely。
问答题     Deaccessioning in Europe is different from that in America because it is prohibited by law.
 
【正确答案】E
【答案解析】题目意为:在欧洲,出售收藏品是法律所禁止的,这一点和美国不同。由题干中的线索词deaccessioning,Europe,law可定位至E段。该段第二句提到,相反,在欧洲,许多博物馆是由国家拨款,而且国家法律禁止其出售收藏品。题干中的it is prohibited by law与原文中的museums are...prevented by national law from deaccessioning相对应。
问答题     Professor O'Hare assumed that small-sized museums were more likely to exhibit their collections so that people would benefit more.
 
【正确答案】H
【答案解析】题目意为:奥黑尔教授认为,小型博物馆更有可能会展出它们的收藏,这样人们会受益更多。由题干中的线索词Professor O'Hare,samall-sized museums可定位至H段。本段末句引用奥黑尔的原话:将这些收藏品卖给更小一些的博物馆甚至是私人收藏者有什么问题呢?他们更有可能将这些藏品展出。这种反问句表明奥黑尔教授赞成将收藏品出售给小型的博物馆。题干中的small-sized museums对应于原文中的smaller museums,exhibit their collections对应put them on display,people would benefit more则是结合前句推断得出的。
问答题     The National Academy Museum decided to sell some artworks due to funding problems.
 
【正确答案】A
【答案解析】题目意为:国家学院博物馆决定卖一些艺术品是因为资金匮乏。由题干中的线索词National Academy Museum,funding problems可定位至A段。本段开始提到,当董事会决定以约1500万美元的价格卖掉两幅哈德孙河画派的画作时,艺术收藏丰富但资金匮乏的美国国家学院博物馆的馆长预计会遭到强烈的反对。由最后一句可知卖艺术品是因为资金匮乏。题干中的due to与原文中的because of同义;题干中的funding problems对应于financial hardship。
问答题     Some directors disagreed to sell artworks to ease financial hardships because the profit purpose would betray the trust of the public.
 
【正确答案】F
【答案解析】题目意为:有些馆长不同意卖掉艺术品来缓解财政危机是因为因利益而出卖收藏品将违背公众的信任。由题干中的线索词disagreed,betray the trust of the public可定位至F段。本段倒数第二句提到,有些馆长立场更加强硬,认为博物馆在接受艺术品和资金捐赠时享受纳税减免,是在为公众保护这些艺术收藏。最后一句则提到,因利益而出卖收藏品将违背公众的这种信任,更不用说这么做相当于将艺术品从公众的手中抢走,所以资金困难也不被容许成为例外(即不能因为资金困难就出售收藏品)。
问答题     The Museum of Contemporary Art in Los Angeles received a donation, which made it overcome the financial difficulty.
 
【正确答案】C
【答案解析】题目意为:洛杉矶现代艺术博物馆收到了一份捐款,这使它克服了财政困难的问题。由题干中的线索词The Museum of Contemporary Art in Los Angeles,overcome the financial difficulty可定位至C段。本段末句提到,亿万富翁Eli Broad的3000万美元援助使洛杉矶的现代艺术博物馆免于出售任何一件艺术品。
问答题     When Thomas Hoving sold a painting by Rousseau, he was confronted with fierce resistance because the painting is irreplaceable.
 
【正确答案】H
【答案解析】题目意为:当托马斯·霍温出售了一幅卢梭的画作时,他受到了强烈的反对,因为这幅画是不可替代的。由题干中的线索词Thomas Hoving,painting,Rousseau可定位至H段。本段第一句提到,有时人们对出售收藏品的争论集中在收藏品的不可替代性上,就像人们对托马斯·霍温出售大都会艺术博物馆藏品时的争论一样,当时该馆出售了卢梭的“Tropics”(“热带雨林和老虎”)。第二句紧接着提到,该馆当时只拥有另一幅卢梭的作品,因此人们对出售的抵制很强烈。
问答题     Under the code of the AAMD, the use of funds from the sale of artwork is restricted to buying art for collection.
 
【正确答案】E
【答案解析】题目意为:在美国艺术馆馆长协会的条文下,出售收藏品得到的资金只能用于因收藏而购买的艺术品。由题干中的线索词code,the AAMD,use,funds可定位至E段。本段提到,美国艺术馆馆长协会的规则更严格,要求(出售收藏品得到的)资金不能用于除了因收藏而购买艺术品之外的其他任何用途。也就是说,这些资金只能用于购买艺术品,而且这些艺术品必须是用于收藏。题干中的buying art for collection是原文中acquisitions of works of art for the collection的同义转述。