单选题
单选题 What did the man hear when he was walking along the street?
【正确答案】 C
【答案解析】[听力原文] 8-10
The other day, I was walking along the street.Suddenly I heard someone shouting my name.I stopped and looked around.A young man was running after me.It was Jim Brown.Ten years ago, Jim and I went to the same high school and then we studied at the same university.But we hadn't met each other for three years since the graduation. We were so happy to see each other again.We decided to have lunch together, so we went into the nearest restaurant and sat at a table by the window.For three hours,we kept talking.We told each other stories about our lives and promised to keep in touch in the future.We really had a Very good time together that day.

[解析] 本题为细节题。男子在街上听到有人叫他的名字。本题答案为C。
单选题 What did they do during the meal?
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 本题为细节题。老同学见面后,一起去餐馆吃饭,席间相互了解对方的 情况。因此本题答案为C,谈论各自的生活。
单选题 What can you learn from the story?
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 本题为推断题。故事讲述人说Jim和他既是高中同学,又是大学同学, 因此可以说他们从高中就相互认识了。因此本题答案为B。