单选题 Staff Sgt. Nicholas Lanier has entered what he calls the "vast unknown." A combat veteran and father to four daughters, he can't remain in the military because of a serious back injury earned in Iraq.
But he can't yet accept a civilian job because he doesn't know when the military will discharge (使退伍) him. He has no clue how much the government will pay him in disability compensation related to his injury, so he can't make a future budget. He just waits.
Thousands of troops are like Lanier: not fully fit to serve but in limbo (无着落) for about two years waiting to get discharged under a new system that was supposed to be more efficient than its predecessor. And the delays are not only affecting service members, but the military's readiness as well. New troops can't enlist until others are discharged.
The government determines the pay and benefits given to wounded, sick or injured troops for their military service. Under the old system, a medical board would determine their level of military compensation and the service member would be discharged. Then the veteran essentially would have to go through the process again with the Veterans Affairs Department to determine benefits.
Under the new system, which started in 2007 and will be completely rolled out at military bases nationwide by the end of September, the service member essentially goes through both disability evaluation systems at the same time before leaving the military. But the new, supposedly streamlined, system is still such a cumbersome process that it's leaving many service members in limbo, they say.

单选题 Why can't Sgt. Lanier serve in the military anymore?
A. Because of his injured back. B. Because of his hand.
C. Because his vision has worsened. D. Because he has a civilian job.
【正确答案】 A
【答案解析】第一段。这是一篇关于受伤军人获补偿的文章。Nicholas Lanier是一个从战场上下来的老兵,他不能留在部队是因为他在伊拉克战场上背部受了伤。选项A是正确的。
单选题 Under the old system, an injured soldier would have to go through the claims process ______.
A. once B. twice
C. three times D. more times
【正确答案】 B
【答案解析】第四段。按照旧的制度,在战场上受伤的军人,要先由医疗委员会决定他们的军队补偿级别,然后退役,然后,退伍军人还要同退伍军人事务部一起再重走一遍这个过程。同一程序共走两次。选项B是正确的。
单选题 Is the new system better than the old system?
A. Yes, it's much better. B. It is a lot more effective.
C. It doesn't seem that way. D. No. It's worse.
【正确答案】 C
【答案解析】第五段,最后一句。新制度的程序仍然缓慢复杂,许多现役军人还处于无着落的状态。选项C是正确的。
单选题 How much will the government pay Sgt. Lanier in disability compensation?
A. They won't pay him anything.
B. He doesn't know.
C. They will pay him about $2,500 per month.
D. The government hasn't decided.
【正确答案】 B
【答案解析】第二段。没有丝毫线索告诉Nicholas Lanier能获得多少赔偿。选项B是正确的。