单选题 Pulling heavy suitcases all day in the summer is hard work, especially when you are a thin 14 year-old. That was me in 1940 -- the youngest and smallest baggage boy at New York City's Pennsylvania Railway Station.
After just a few days on the job, I began noticing that the other fellows were overcharging passengers. I'd like to join them, thinking," Everyone else is doing it."
When I got home that night, I told my father what I wanted to do. "You give an honest day's work," he said, looking at me straight in my eyes. "They are paying you. If they want to do that, you let them do that."
I followed my father's advice for the rest of that summer and have lived by his words ever since.
Of all my jobs I've had, it was my experience at Pennsylvania Railway Station that struck with me. Now I teach my players to have respect for other people and their possessions. Being a member of a team is a totally shared experience. If one person steals, it destroys trust and hurts everyone. I can put up with many things, but not with the people who steals. If one of my players was caught stealing, he’d be gone.
Whether you are on a sports team. in an office or a member of a family, if you can't trust one another, there's going to be trouble.

单选题 What can be inferred about the baggage boys?
A. They could earn much, but they must work hard.
B. Many of them earned their money in a dishonest way.
C. They were all from poor families.
D. They were all thin, young boys.
【正确答案】 B
【答案解析】从第二段After a few days on the job,I began noticing that the other fellows were over charging passengers.说明其他人向旅客多收费,这是一种不诚实的行为。
单选题 What does the father's advice imply?
A. It is wrong to give more pay to the passengers.
B. Don't believe them if they are paying you more.
C. Don't follow others to overcharge the passengers.
D. It is difficult to work hard and live as an honest boy.
【正确答案】 C
【答案解析】作者父亲的话“If they want to do that,you let them do that.”说明他劝告自己的儿子不要像其他人那样向旅客多要钱。
单选题 The writer can't put up with stealing because he thinks that ______.
A. it is a totally shared experience B. it is considered as the most dangerous
C. it does great harm to human relationshipD. it may lead to the loss of his sports team
【正确答案】 C
【答案解析】根据倒数第二段If one person steals,it destroys trust and hurts everyone.可推断出作者不能容忍盗窃的原因是盗窃会毁掉人们之间的信任,并伤害每个人,即[C]所表达的意思。
单选题 It can be concluded from the text that ______.
A. his father's advice helped him to decide which job to take up
B. working in a sports team was his most important experience
C. he learned much from his shared experience with his team members
D. his experience as a baggage boy had a great influence on his later life
【正确答案】 D
【答案解析】本文作者主要讲述了自己小时候在车站当搬运工的经历,这段经历给他的一生带来了巨大的影响。