单选题
One day I was at the airport waiting for a ticket to New York and the girl in the ticket office said, "I'm sorry, I can't sell you a ticket. Our computer is down." "If your computer is down, just write me out a ticket." "I can't write you out a ticket. The computer is the only one allowed to do so." I looked down on the computer and every passenger was just standing there staring at the black screen. Then I asked her, "What do all you people do?' "We give the computer the information about your trip, and then it tells us whether you can fly with us or not." "So when it goes down, you go down with it." "That's good, sir. ' "How long will the computer be down?" I wanted to know. "I have no idea. There's no way we can find out without asking the computer." After the girl told me they had no backup (备用) computer, I said. "Let's forget the computer. What about your planes? They're still flying, aren't they?" "I wouldn't know," she said, pointing at the dark screen. "Only 'IT'knows. 'It'can't tell me. By this time there were quite a few people standing in lines. The word soon spread to other travelers that the computer was down. Some people started to cry and still others kicked their luggage.
单选题
The best title for the article is______.
【正确答案】
A
【答案解析】根据文章第1段中的our computer is down及后面的文章内容,作者在机场遭遇电脑系统死机,可推知此题A。
单选题
What could the girl in the ticket office do for the passengers without asking the computer?
【正确答案】
D
【答案解析】根据文章中的对话:售票员不能卖机票,回答不出旅客提出的问题等等,可推知此题D。
单选题
Why do you think they had not a backup computer?
【正确答案】
B
【答案解析】根据各选项的比较及逻辑推断,没有备用电脑可能是经费问题,得出此题的B。
单选题
What does the underlined sentence "So when it goes down, you go down with it." mean?