单选题
I was down town yesterday, and decided to stop at the hank to see Alice Green. I thought she might have time to have lunch with me. When I got to the bank, I was told that she had just been out for a few minutes. I asked them if she would be back by 11:30 or 11:45,and they said yes. I had some time, so I decided to wait for her. Then I walked over to some chairs by the windows and sat down. I decided to watch the front door because I knew she would come back in that way. I waited and waited ,but she didn't come through the door. Finally, I decided not to wait any longer . It was 12: 30,and I was sure that she wouldn't be back until after lunch. I got up, and was surprised to find that it was A1 ice. When I said that someone had told me that she had been out, she told me that she hadn't left her office all morning.
单选题
The writer went to the bank to ______. A. see Alice Green and ask her to have lunch with him B. get some money so that he could have lunch with Alice C. see Alice Green and ask her to talk with him D. ask Alice to go to the town
【正确答案】
A
【答案解析】从本文开头的两句可知道,作者来银行是看望爱丽丝并请她吃饭,故B、C、D三项应排除。
单选题
When the writer got to the bank, ______ in fact. A. Alice had left B. Alice was in her office of the bank C. Alice was waiting for him D. Alice was on her way to the bank
单选题
The writer decided to wait because he was told that Alice would be back at ______. A. 12: 30 B. 12:45 C. 11:00 D. 11:45
【正确答案】
D
【答案解析】作者决定等她,因为被告知她将在11:30或11:45回到银行。据此,D为正确答案。
单选题
The writer was waiting for Alice Green ______. A. not far from the front door B. in Alice Green's seat C. at the gate of the bank D. in front of the bank