单选题 {{B}}Text 2{{/B}}
President Bush has once again started speaking out for comprehensive immigration reform, and a draft plan to rally Republican senators on the issue is circulating just as Congressional hearings on the issue approach. Members of Congress recognize that voters are looking for real reform that rests on resolute, effective enforcement of our immigration laws.
The only serious legislative proposal on the table offers such enforcement, because it focuses on making employers accountable for their hiring practices. To that end, the bill incorporates lessons learned from the largest immigration enforcement operation ever undertaken. Last December, Department of Homeland Security agents descended on meat processing plants run by Swirl & Company in six states, arresting more than 1,200 unauthorized workers.
The arrests were astonishing because Swift participates in Basic Pilot, a voluntary Department of Homeland Security program that allows employers to electronically verify the work eligibility of newly hired workers against department and Social Security databases. The program is seen as the precursor for a verification system that would become mandatory with comprehensive immigration reform. Since Swirl was using the department's system, how did it end up with illegal workers?
The Basic Pilot program has a fatal flaw, which is that it requires only electronic verification of employment qualification. An effective program should also insist on tamper-proof identification documents for job-seekers, incorporating biometrics like digital photographs and fingerprints to prove identity. Only then would it be possible to establish not only that job applicants are authorized to work, but also that they are who they say they are. Otherwise, valid Social Security numbers can be presented to employers, and Basic Pilot will verify them, but the numbers may not belong to the workers who present them.
To insist on secure documents with biometric identifiers is not a call for a national ID. Green cards, temporary work permits and passports are secure and reliable for hiring purposes. Adding Social Security cards to this list, establishing a single standard for their security features, and replacing old cards over a designated period would resolve the problem on a national scale.
Only then would employers be able to comply reliably with verification requirements as the basis for sound enforcement and, by extension, border control. Legal immigrants and American citizens could prove their identities and qualifications to work without facing discrimination based on appearance or language. Scarce enforcement resources could be spent on apprehending real criminals and addressing national security threats. And a new system of enforcement would at last have a chance to win back public confidence in the nation's immigration policies. After more than 20 years of failed efforts, Congress must not bake half a loaf. Secure biometric Social Security cards are an essential ingredient in any comprehensive immigration reform.
单选题 The case of Swirl unauthorized workers was caused possibly because ______
【正确答案】 C
【答案解析】本题为细节理解题。根据Swift公司自愿加入Basic Pilot计划这一行为看来,该公司对于员工身份认定应当有一定规定,并且自愿遵守相关雇佣法律法规。因此选项A、B、D不正确。从后文中关于Basic Pilot计划的缺陷描述看来,该计划的主要问题在于仅仅使用电子认证手段而没有添加个人生物信息,冒用证件号码的现象会导致非法劳工存在。因此选C。
单选题 According to the text, the Basic Pilot program can only be fully effective unless ______
【正确答案】 C
【答案解析】本题为推理判断题。根据“The Basic Pilot program has a fatal flaw, which is that it requires only electronic verification of employment qualification.”,可以推断出仅仅提供各种身份证件的电子号码对于认定身份并不充分,而选项A、B、D都仅仅涉及到了证件信息注册的问题,而这正是该系统所存在的最大漏洞所在。因此应当选C。
单选题 It can NOT be found from the text that ______
【正确答案】 C
【答案解析】本题为细节理解题。根据“President Bush has once again started speaking out for comprehensive immigration reform”可以判定选项A正确。根据“To that end, the bill incorporates lessons learned from the largest immigration enforcement operation ever undertaken”和后文关于Swift公司问题的描述可以判定选项B正确。根据“After more than 20 years of failed efforts, Congress must not bake half a loaf.”可以判定选项D正确。而原文中提到“Basic Pilot, a voluntary Department of Homeland Security program”,由此可见该计划由公司自愿参与,而非强迫,因此选C。
单选题 In the author's opinion, which of the following is the best way for a US citizen to be judged?
【正确答案】 D
【答案解析】本题为推理判断题。文章中提到了冒用身份证件号码的问题,因此选项A不正确。选项B同文章本义相反,移民政策的目的是为了消除由外表或语言所带来的歧视。文章中提到了资源的紧缺,并且提到有效的改革可以解放资源,用于预防犯罪和安全威胁,因此选项C所指的并不现实。文章中提出的指纹等个人生物信息都是无法更改的特征,因此D符合题目要求。
单选题 Which of the following cannot be led by an effective comprehensive immigration reform?
【正确答案】 B
【答案解析】本题为细节理解题。文中提到有效的移民改革能够使得合法移民和美国公民免受歧视,因此A正确。选项C为文中提出的解决方案,如果实施改革的话是很有可能出现的情况,因此C也正确。根据“And a new system of enforcement would at last have a chance to win back public confidence in the nation's immigration policies.”,选项D也正确。选项B中的情况同文章表述恰好相反,因此选B。