【正确答案】正确答案: Dear Zhang Wei, After looking through your resume and references, we realized that you really have good experience in pushing sales. And the interview we had on June 20 deeply impressed us. In view of these, we have decided that you are the best candidate for our company. We wish you could be at office on July 28. In addition, we would like to inform you that the trial period will be 3 months, with a pay of 2,000 yuan per month. If you do fit the job, we shall employ you at least 3 years and the monthly pay will be 3,500 yuan. Looking forward to seeing you soon. Sincerely yours, Li Ming
【答案解析】解析: 题目要求以人事经理的身份给应聘者写一封录用信,并告知应聘者诸如工资、试用期时长等相关信息。据此可谋篇布局如下: 第一段:简述应聘者的优势,并告知应聘者公司的决定。 第二段:详细告知应聘者与工作相关的信息,比如期望对方到职的时间、试用期时长、试用期工资等。 第三段:对应聘者的加入表示期待。