单选题 In the decades between 1910 and 1930, over ten percent of the Black population of the United States left the South, where the majority of the Black population had been located, and migrated to northern states, with the largest number moving, it is claimed, between 1916 and 1918. It has been frequently assumed, but not proved, that most of the migrants in what has come to be called the Great Migration came from rural areas and were motivated by two concurrent factors: the collapse of cotton industry following boll-weevil infestation, which began in 1898, and increased demand in the North for labor following the cessation of European immigration caused by the outbreak of the first World War in 1914. This assumption has led to the conclusion that the migrant's subsequent lack of economic mobility in the North is tied to rural background, a background that implies unfamiliarity with urban living and a lack of industrial skills.
But the question of who actually left the South has never been investigated in detail. Although numerous investigations document a flight from rural southern areas to southern cities prior to the Great Migration, no one has considered whether the same migrants then moved on to northern cities. In 1910 over 600,000 Black workers, or ten percent of the Black work force reported themselves to be engaged in "manufacturing and mechanical pursuits", the federal census category roughly including the entire industrial sector. The Great Migration could easily have been made up entirely of this group and their families. It is perhaps surprising to argue that an employed population could be tempted to move, but an explanation lies in the labor conditions then prevalent in the South.
About thirty-five percent of the urban Black population in the South was engaged in skilled trades. Some were from the old artisan class of slavery—blacksmiths, masons, carpenters—which had a monopoly of certain trades, but they were gradually being pushed out by competition, mechanization, and obsolescence. The remaining sixty-five percent, more recently urbanized, worked in newly developed industries—tobacco, lumber, coal and iron manufacture, and railroads. Wages in the South, however, were low, and Black workers were aware, through labor recruiters and the Black press, that they could earn more even as unskilled workers in the North than they could as artisans in the South. After the boll-weevil infestation, urban Black workers faced competition from the continuing influx of both Black and White rural workers, who were driven to undercut the wages formerly paid for industrial jobs. Thus, a move north would be seen as advantageous to a group that was already urbanized and steadily employed, and the easy conclusion tying their subsequent economic problems in the North to their rural backgrounds comes into question.

单选题 The author indicates the Great Migration explicitly by using ______ as her source of information.
A. immigration Service reports in 1930 B. the First World War in 1918
C. the federal census in 1910 D. southern newspapers in 1898
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 作者将1910年的联邦人口普查作为资料的来源,清楚地叙述大规模的移民。根据第二段,1910年,60多万黑人工人或者说黑人劳动力的10%宣称,他们自己从事制造业和机械行业,联邦人口普查基本上包括了整个工业部门。
单选题 According to the text, which of the following is true of wages in southern cities in 1910?
A. They were being pushed lower as a result of increased competition.
B. They began to rise so that southern industry could attract rural workers.
C. They had increased for skilled workers but decreased for unskilled workers.
D. They had increased in large southern cities but decreased in small southern ones.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 南方城市1910年的工资压得很低,因为竞争越来越激烈。根据第三段,南方的工资很低,黑人工人意识到,通过招聘人员和黑人报刊牵线搭桥,他们即使在北方当无需技能的工人所挣的钱比他们在南方当工匠挣的钱还要多。棉铃象甲肆虐期间,城里的黑人工人面临着竞争,因为农村的黑人工人和白人工人不断涌人,这些工人被迫把工资降到比以往还低的水平。
单选题 It can be inferred from the passage that the underlined phrase "the easy conclusion" is based on the assumption that ______.
A. people who migrate from rural areas to large cities usually do so for economic reasons
B. most people who leave rural areas to work in cities return to rural areas as soon as it is financially possible for them to do so
C. people with rural backgrounds are less likely to succeed economically in cities than those with urban backgrounds
D. most people who were once skilled workers are not willing to work as unskilled workers
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 根据短文可以推断,在底下划了线的短语the easy conclusion基于这样一种假设:就经济而言,农村人在城市取得成功的可能性小于城里人。根据第三段,往北迁徙被认为对已经都市化的、有稳定职业的群体有利,这就意味着对生活没有都市化的、没有稳定职业的群体不利。
单选题 The primary purpose of the passage is to ______.
A. introduce a recently discovered source of information
B. support an alternative to an accepted methodology
C. present evidence that resolves a contradiction
D. challenge a widely accepted explanation
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 这篇短文的主要目的是挑战一种被人们广泛接受的解释。根据第一段,人们往往提出了这样一种尚未得到证实的假设:“移民潮”期间的移民大多数来自农村,其动因有两个:一个动因是继棉铃象甲肆虐之后的、始于1898年的产棉业的萧条,另一个动因是美国北方对劳动力的需求增加,因为1914年爆发了第一次世界大战,欧洲移民停止涌入。这种假设就引出这样一个结论:移民后来在北方停止流动与农村的出身有关,这种出身意味着不熟悉城市生活且缺乏工业技术。但作者在第二段指出,1910年有60多万工人宣称他们从事制造业和机械行业,“移民潮”本应把这一群体及其家属计算在内。认为就业人口也很想迁往北方也许会让人吃惊,但原因在于当时盛行于南方的恶劣的劳动环境。作者的意思是:不仅没有工业技术的南方人想去北方,而且有工业技术的南方人也想去北方。这就说明他在挑战第一段所提出的假设。
单选题 The material in the passage would be most relevant to a long discussion of which of the following topics?
A. The Effect of Migration on the Regional Economies of the United States Following the First World War.
B. The Reasons for the Subsequent Economic Difficulties of Those Who Participated in the Great Migration.
C. The Transition for the Subsequent Economic Difficulties of Those Who Participated in the Great Migration.
D. The Transition of the Agricultural South Following the Boll-weevil Infestation.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 投入到“移民潮”中去的人后来经济困难的原因。Tying their subsequent economic problems in the North to their rural background是答案的主要依据。这个短语的意思是:把他们后来在北方的经济困难同农村的出身联系起来。