单选题 Bilingual education in New York City was originally viewed as a transitional program that would teach foreign-born children in their native languages until they were fluent enough in English to enter the educational mainstream. But over the last 25 years, bilingual programs at many schools have become foreign-language ghettos from which many children never escape. The need to expose foreign-born students to more English during the school day--and to move them as quickly as possible into the mainstream-was underscored this week in a pair of reports, one from Mayor Rudolph Giuliani's task force on bilingual education and one form Schools Chancellor Harold Levy.
The push to reform bilingual education has intensified across the country since the Silicon Valley millionaire Ron k. Unz championed a ballot initiative that ended bilingual education in California two years ago. Opponents of bilingual education want it replaced with the so-called immersion method, in which students are forced to "sink or swim" in classes taught entirely in English. Immersion has at least a chance of success in the early grades, where children are mainly being taught to read and write. But it is a recipe for failure in the upper grades, where older foreign-born students must simultaneously learn English and master complex subjects like math, science and literature.
Mayor Giuliani and Schools Chancellor Levy have wisely called for reforming special education instead of dismantling it. Both reports want to end the practice of dragooning children into the system, and call on administrators to offer parents a range of choices. Instead of automatically assigning students to bilingual classes— where they take subjects like mathematics and social studies in their native languages—parents would be allowed to choose other options, including the strategy of English as a second language, in which most instruction is offered in English. Children would be moved into the mainstream as quickly as possible, preferably within three years.
But these sensible reforms have little chance of succeeding unless the city and the state act quickly to train and recruit teachers who can perform the needed task. Nearly 30 percent of bilingual instructors are uncertified. Some have not even mastered the languages they have been hired to teach. True reform will require dollars, determination and a qualified teacher in every classroom.

单选题 Which word can best describe the author's attitude to the two reports frequently mentioned?
【正确答案】 A
【答案解析】作者态度题。
题意为“下列哪个词是作者对经常提及的两份报告的态度的最佳描述?”根据文章第三段首句“市长Giuliani和学校校长Levy明智地号召对特殊教育进行改革而不是废除它”,可知作者对报告持赞许态度。选项A“支持的”为正确选项。选项 B“否定的”;选项C“漠不关心的”;选项D“客观的”。
单选题 According to the passage, "sink or swim" (Sentence 2, Paragraph 2)is______.
【正确答案】 B
【答案解析】推断题。
题意为“根据本文sink or swim是______。”在文章二段叙述到sink or swim即沉浸于语境中的方法对低年级的学生适用,而对高年级的学生不适用。因而选项 B“部分正确”是答案,选项A“绝对错误”;选项C“一个好主意”;选项D“一个经过证明的方法。”
单选题 Which of the following is NOT included in the two reports concerned?
【正确答案】 D
【答案解析】推断题。
题意是“所提及的两份报告中没有包括下列哪句陈述?”用排除法。文章第三段第二句两份报告都想结束迫使孩子进行双语教学体制的做法,并号召管理人员为家长提供更多的选择。不是自动地分配学生去用母语上诸如数学,社会学等课程的双语课堂,而是允许父母帮他选择,包括把英语当作第二种语言的策略,大多数的讲授都是用英语。孩子们可以尽可能快地最好是三年内融入主流社会,由此可知报告中提到了选项A“父母和孩子们应当有更多的权力选课”;选项B“英语可以当作第二种语言来教授”;选项C“学校应当建立一种体制,使学生尽可能快地融入主流社会”,而只有选项D“双语教育过时了,应当由一种暂新的教学体制取代”没有提到,故为正确答案。
单选题 The word "dragoon" (Sentence 2, Paragraph 3) probably means______.
【正确答案】 C
【答案解析】词义猜测题。
参见第3题的解析,可知C“强迫”为正确答案。
单选题 At the end of the passage, suggestions are made EXCEPT______.
【正确答案】 B
【答案解析】细节题。
题意为“在文章的结尾,提出的建议不包括______。”在文章最后一段,提到了选项A“州和城市采取措施改进双语教育”,选项C“学校急需合格的教师”以及选项D“采取措施改变现状”。而选项D“在这个领域做出贡献的教师将受到奖励”文中未提到。