单选题 {{B}}Questions 21-25 are based on the following passage:{{/B}}
Do we need laws that prevent us from running risks with our lives? If so, then perhaps laws are needed prohibiting the sale of alcoholic drinks.
We've already tried that. For 13 years, between 1920 and 1933, there were no liquor stores anywhere in the United States. They were shut down--abolished by an amendment(修正案). After January 20, 1920, there was supposed to be no more manufacturing, selling, or transporting of "intoxication liquors." Without any more liquor, people could not drink it. And if they did not drink it, how could they get drunk? There would be no more dangers to the public welfare from drunkenness and alcoholism. It was all very logical. And yet prohibition of liquor, beer, and wine did not work. Why?
Because, law or no law, millions of people still liked to drink alcohol. And they were willing to take risks to get it. They were not about to change their tastes and habits just because of a change in the law. And gangs of liquor smugglers made it easy to buy an illegal drink—or two or three. They smuggled millions of gallons of the illegal beverages (饮料) across the Canadian and Mexican Borders. Drinkers were lucky to know of an illegal bar that served Mexican or Canadian liquor. Crime and drunkenness were both supposed to decline as a result of prohibition. Instead people drank more alcohol than ever—often poisoned alcohol.
On December 5, 1933, they removed prohibition by approving the 21st Amendment to the Constitution.
单选题 All of the following were reasons for the proposal of the 18th Amendment to the Constitution and the Volstead Act, except that ______.
【正确答案】 B
【答案解析】[注释] 文中所述提出修正案的原因涉及了A、C、D 3项,并未谈及B选项内容,显然该选项为干扰项,因此B选项正确。
单选题 During Prohibition, illegal alcohol was ______.
【正确答案】 D
【答案解析】[注释] 细节题。答案出处见第3段第5个句子(They smuggled millions of gallons of the illegal beverages (饮料) across the Canadian and Mexican Borders.)。
单选题 During Prohibition, people ______.
【正确答案】 B
【答案解析】[注释] 细节题。答案出处在第3段第2句(And they were willing to take risks to get it)。
单选题 When enacting (颁布)the prohibition laws, government officials assumed that ______.
【正确答案】 D
【答案解析】[注释] 推论题。第2段中自Without至alcoholism的3句话,说明了政府设想通过禁酒以达到D选项所述目的。assume一词含主观设想之意,意思为“以为,认为”。
单选题 It can be inferred from the passage that ______.
【正确答案】 A
【答案解析】[注释] 推论题。第3段最后一句话说明禁酒运动不但没有解决问题,反而使酗酒愈演愈烈。所以还是撤销这一禁令更为明智。