单选题 Even as shoppers flock to the Internet to get the skinny on everything they want to buy, many wealthy patrons still prefer the traditional method. They want to go to shops, peruse the racks, and have a salesperson help them pick out the perfect item, according to a new survey.
Research and advisory firm the Luxury Institute surveyed 1,600 wealthy people about their shopping habits. The men and women earn at least $150,000 a year and boast an average net worth of $ 2.9 million. The study found that very few affluent shoppers research exactly what they want to buy, then go out and make the purchase. Instead, they"d rather walk around a store and see things up close. Plus, many insist on guidance from living, breathing humans.
"Luxury experts and luxury executives have bought into the myth that, whether its millennials or men or women, they"ve done so much research on the Internet that they can no longer be influenced in the store," says Milton Pedraza, chief executive of the Luxury Institute. "This demonstrates the tremendous opportunity to create relationships based on expertise, trust, and generosity in the store." For instance, when buying jewelry, nearly half of women don"t do any research whatsoever before heading to the store, preferring to gaze at all the shiny baubles in glass cases and make their decisions on the spot. This number"s even higher when it comes to fashion accessories, with 60 percent of women opting to forego online research before snagging a pricey handbag.
The only exceptions are men who want to buy a watch, with 28 percent selecting the specific item beforehand, and women who are purchasing beauty products, at 26 percent. That"s because buyers of expensive watches are often aficionados wholly familiar with the world of fancy timepieces, while makeup purchases usually occur to replenish items that were used up.
Though visiting stores without help is the most popular method of researching what to buy, many affluent shoppers prefer the guided path, with aid from a salesperson. Men especially want help picking out watches and jewelry, while women are most likely to want an associate"s expertise on beauty products. Perhaps those workers behind the counter may stay relevant after all.
For salespeople, the perpetual quest to "sell" the customer is a model that no longer works, says Pedraza. Shoppers go to them for knowledge and guidance, not having products shoved in their faces. For this, luxury retailers must train workers to build real, human relationships over time. "If you earn their trust, you earn the right to contact them again," he says.
单选题 What does "get the skinny" in Paragraph 1 most probably mean?
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 推理判断题。本题难度较大。文章说,尽管大多数顾客都涌向互联网来获取他们想买的东西的______,许多有钱的买家仍然喜爱传统的购买方式。实际上,多数顾客通过互联网购买商品,而富人更喜欢走进商店。多数顾客和富人想得到的结果是一样的,不一样的是途径。那么富人走进商店想要获得什么呢?他们想要走进商店,细览货架,然后有一个销售员帮助他们挑选最合适的商品。也就是说他们想要获得商品的信息。B选项在原文中未提及。A选项与C选项过于狭隘,也应排除。故正确答案为D选项。
单选题 According to the study, affluent shoppers prefer ______.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 事实细节题。根据“study”定位到文章第二段。文章指出,研究发现极少数高裕的购物者明确知道他们想买什么,然后出去购物。与大多数顾客不同的是,他们喜欢走到商店里,近距离看商品。此外,许多富裕的购物者坚持要有人给他们做导购。南此可知,B、C、D项均错误。许多富裕的购物者需要人做导购来获取指导意见,原因就是可以帮助他们决定在商店买什么。故正确答案为A选项。
单选题 What is the misconception that once was widely held?
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 事实细节题。根据题干定位到文章第三段。该段直接指出,奢侈品专家和经理曾误导我们,认为无论是男性还是女性,他们购买商品前在网上做了足够多的研究,已经不会再在店里受到影响了。因此,正确答案为B选项。A、C、D项均是正确的理解,并非误解。
单选题 28% men select the watches before making the purchase, because ______.
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 事实细节题。根据数字28%定位到文章第四段。该段指出,有28%的人在购买具体物品时会提前选择,还有就是打算买美容产品的女性,有26%。这是因为买价格不菲的手表的人大都是手表迷,所以对世界上有哪些精美的手表都非常熟悉。由此可知,正确答案为D选项。
单选题 This text indicates that ______.
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 推理判断题。文章第一段指出,尽管大多数顾客都涌向互联网来获取他们想买的东西的信息,许多富人仍然喜爱传统的购买方式。但这并不能说明奢侈品买家很少上网,A选项错误。从文章中也不能推断出B、D项的内容,故排除。文章最后一段指出,奢侈品零售店必须培训员工与客人逐步建立真实的人际关系。如果你赢得了信赖,你就获得了与他们再次联系的权利。言外之意就是,面对面的沟通能够为商家赢得利益,因此,C选项正确。在做推断题时,考生不能用自己的主观臆断代替作者的想法,所做的推断一定要有根据。