单选题 Mary Anning (1799-1847) was a British fossil hunter who began finding (21) as a child, and soon supported herself and her very (22) family by finding and selling fossils. Very (23) is known about her life, but her father was a cabinet maker and he also (24) local fossils.
Mary (25) on the southern coast of England, in a town called Lyme Regis. Its famous (26) by the sea contain (27) fossil layers that (28) from the Triassic, Jurassic and Cretaceous periods (the (29) of the dinosaurs, other bizarre reptiles, large insects, sea creatures, (30) mammals, and (31) life forms).
Mary Anning (32) and prepared the first fossilized plesiosaur (an ocean-dwelling reptile) and the first Ichthyosaurus (an ocean-dwelling reptile that (33) like a dolphin). She found many other important fossils, including Pterodactylus (a flying reptile), sharks (and other fish), and so on. (34) with her brother Joseph, Mary supplied prepared fossil specimens to (35) museums, scientists, and private collections.

【正确答案】 C
【答案解析】这篇文章讲述了一位英国女性化石探索者的故事。玛丽·安宁是英国的化石探寻者。她从幼时就开始寻找化石了。
【正确答案】 A
【答案解析】并且很快就靠搜寻和出售化石来维持她的贫困的家庭生计了。
【正确答案】 B
【答案解析】对于她个人的生活人们知道得很少。
【正确答案】 D
【答案解析】只知道她父亲是家具木工。他也收集化石。“but”转折说明前面应是“少”。
【正确答案】 B
【答案解析】玛丽住在英格兰的南海岸。
【正确答案】 A
【答案解析】这个镇上的著名的岩石蕴藏着令人难以置信的化石层。
【正确答案】 C
【答案解析】见上一条。
【正确答案】 B
【答案解析】这化石层的年代属于恐龙、稀奇古怪的爬行动物等的时期。这里提到了三叠纪,侏罗纪和白垩纪时期的动物,以及早期的哺乳动物及其他的生命形式。
【正确答案】 D
【答案解析】见上一条。date from意为“属于什么年代”,the time of意为“是什么时期的”。
【正确答案】 A
【答案解析】见上一条。
【正确答案】 A
【答案解析】见上一条。
【正确答案】 D
【答案解析】玛丽找到并整理了最早的蛇颈龙和鱼龙化石。
【正确答案】 D
【答案解析】鱼龙是海里的爬行动物,看起来像海豚。
【正确答案】 B
【答案解析】玛丽同她的兄弟一起为许多博物馆、科学家等提供了整理好的化石标本。
【正确答案】 B
【答案解析】见上一条。