单选题 Work hard and get ahead. That's what every American learns growing up, but for millions of them, it's getting harder to tell the difference between working hard and being a workaholic. "The line happens when you come home one day and your husband isn't there, and you didn't realize he left you a week ago," Stephen Viscusi said. Viscusi is CEO of the Viscusi Group.
The actual reasons for becoming a workaholic are quite varied. It might involve a need in someone to always stay a step ahead of their co-workers or anyone else they perceive as a competitive threat. It could be a desire to never leave the office at night without tying up any loose ends such as returning an email, writing a memo or getting a package out. It might be a single-minded commitment to being successful, gaining promotion after promotion, no matter what the cost.
Workaholics Anonymous—a "fellowship of individuals who share their experience, strength and hope with each other that they may solve their common problems and help others to recover from work holism"—lists 20 questions to ask yourself if you think you may be a workaholic, including whether you get more excited about work than anything else and work more than 40 hours per week.viscusi said a good indication that you're a workaholic is if you are constantly electronically connected to the office, whether by cell phone, BlackBerry or laptop.
Workaholism’s effects on the family can be devastating, Viscusi said, with the consequences eventually manifesting themselves, as they would with any other addiction, in broken marriages and broken homes. Brian Robinson, a professor at the University of North Carolina, told "20/20" in 1999 that children of workaholics developed the same disorders as children of alcoholics, such as depression and anxiety, that crippled them later in life.
Viscusi offered the following tips for workaholics trying to make a change. Don't take on every project. Don't say yes to everyone. Learn the art of saying "I can't handle any more." Also, doesn't it seem like exercise is good for everything? It is recommended as part of every self-help regime— well, this is no difference. Exercise and yoga help you, and it's the hardest place to get any workdone. No cell phones allowed! Similar to a hobby, doing something without asking for any payment in return lets you focus on something other than work or your job. It can give you a different perspective and a different way to meet new people.

单选题 Which one of the following is NOT mentioned as reasons for workaholic?
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 细节题;题目中的reasons是我们可以用来从原文中查找相关信息的定位词,在原文的第二段我们可以找到相关信息。从这一段落我们可以看到,原文对于引起“工作狂”的原因进行了列举,比较阅读4个选项,A选项的表达是原文的“to always stay a step ahead of their co-workers”为同义表达,不能选。B选项和原文的“a desire to never leave the office at night without tying up any loose”内涵一致,不能选。C选项在原文中找不到相关的信息,是我们需要的正确答案。D选项则是原文中“a single-minded commitment to being successful, gaining promotion after promotion”的转述表达。
单选题 Workaholics Anonymous is most likely to be a ______.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 细节题;要求我们判断Workaholics Anonymous的属性,在原文的第三段我们可以看到关于Workaholics Anonymous的相关信息。通过对原文Workaholics Anonymous之后的破折号后面的解释,我们可以知道这是一个互助性的应对“工作狂”问题的一个团体,所以 B选项是我们需要的正确答案。
单选题 What signals you becoming a workaholic according to Viscusi?
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 细节题;题目中的Viscusi可以帮助我们从原文定位信息,我们在原文的第四段找到了相关的信息,根据原文的说法,要判断一个人是不是成为“工作狂”,可以有一些标志性的信息。这里的“a good indication that you're a workah01ic”和题目中的“what signals you becoming a workaholic”是同样的意思。A选项将原文中的细节信息扩大,原文是用“by cell phone"来作为对于那些没有办法把工作放下的表达,而不是说一直打电话就意味着是工作狂,需要考生去区分其中的差别。B选项和D选项的错误类别都和A选项类似,而C选项所表达的才是这个段落的信息所围绕的中心,也是我们需要的正确的答案。
单选题 What does the author think of the effects of workaholic on families?
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 作者态度观点题;根据题目中的定位词effects,我们可以从原文的第五段中寻找相关信息。谈到工作狂对家庭的影响,原文所使用的表达是“Workaholism’s effects on the family can be devastating”,所以这里所使用的devastating的同义表达就是我们所需要的,也就是B选项。A选项和B选项是反义表达,也和原文所表达的意义相反,不能选。C选项表示“双刃剑”,只有当我们在原文中同时找到了关于工作狂对家庭的正面的和负面的影响的时候,我们才可以选这个选项。D选项所说的“模糊不清”与原文在段落开头就开宗明义地点明了这种影响的性质是不符合的。
单选题 Which one of the following is NOT one of the suggestions given in the last paragraph?
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 细节题;在原文的最后一段中,对于如何应对和解决工作狂的问题,作者列举了 Viscusi所提供的一系列建议,题目需要我们选择的是原文中没有提到的建议。比较阅读4个选项,A选项在原文中没有体现,也是我们需要寻找的正确答案。B选项在原文中是以反向表达的方式呈现的,也就是“Don't take on every project”。C选项的内容在原文是以问句的方式呈现的“doesn't it seem like exercise is good for everything?”。D选项在原文“doing something without asking for any payment in return”中也有体现。