Are you one of those people who suffer from: sneezing? runny, itchy noses? red, watery, itchy eyes? during the latter part of the summer months... The Research Institute of Ragweed Allergies is currently conducting a study and is asking volunteers to participate in testing an experimental drug. Those who pass the qualification procedure will receive compensation for his/her part in contributing to the study. Call: 905-629-3333 (ext. 1) or Toll free: 1-800-RIRA-5544 E-maih volunteer@researchinstitute-ragweed.com Regular hours of operation: Monday to Friday: 9 a.m. to 6 p.m. Saturday: 9 a.m. to 1 p.m. Research Institute of RA 4520 Dixie Rd in Missisauga 2 blocks south of Eglington Ave. www.researchinstitute-ragweed.com
单选题
What is the primary reason for taking out this notice?
【正确答案】
C
【答案解析】研究所为了进行新药物的临床试验,正在招募志愿者。答案是(C)。
单选题
What can be implied about Ragweed allergies from the notice?
【正确答案】
A
【答案解析】根据文章开头可以推断出该过敏症在夏末盛行。答案是(A)。
单选题
Which of the following information is NOT found in the notice?