阅读理解

Directions: In this section there are three passages followed by fifteen multiple-choice questions. Read the passages and then choose the one answer that you think is the correct to each question.

Text 3

The right to pursue happiness is issued to Americans with their birth certificates, but no one seems quite sure which way it ran. It may be we are issued a hunting license but offered no game. Jonathan Swift seemed to think so when he attacked the idea of happiness as “the possession of being well-deceived” , the felicity of being “a fool among knaves” . For Swift saw society as Vanity Fair, the land of false goals.

It is, of course, un-American to think in terms of fools and knaves. We do, however, seem to be dedicated to the idea of buying our way to happiness. We shall all have made it to Heaven when we possess enough.

And at the same time the forces of American commercialism are hugely dedicated to making us deliberately unhappy. Advertising is one of our major industries, and advertising exists not to satisfy desires but to create them and to create them faster than any man’ s budget can satisfy them. For that matter, our whole economy is based on a dedicated insatiability. We are taught that to possess is to be happy, and then we are made to want. We are even told it is our duty to want. It was only a few years ago, to cite a single example, that car dealers across the country were flying banners that read “You Auto Buy Now” . They were calling upon Americans, as an act approaching patriotism, to buy at once, with money they did not have, automobiles they did not really need, and which they would be required to grow tired of by the time the next year’ s models were released.

Or look at any of the women’ s magazines. There, as Bernard DeVoto once pointed out, advertising begins as poetry in the front pages and ends as pharmacopoeia and therapy in the back pages. The poetry of the front matter is the dream of perfect beauty. This is the baby skin that must be hers. These, the flawless teeth. This, the perfumed breath she must exhale. This, the sixteen-year- old figure she must display at forty, at fifty, at sixty, and forever.

Obviously no half-sane person can be completely persuaded either by such poetry or by such pharmacopoeia and orthopedics. Yet someone is obviously trying to buy the dream as offered and spending billions every year in the attempt. Clearly the happiness-market is not running out of customers but what is it trying to buy.

The idea “happiness” , to be sure, will not sit still for easy definition: the best one can do is to try to set some extremes to the idea and then work in toward the middle. To think of happiness as acquisitive and competitive will do to set the materialistic extreme. To think of it as the idea one senses in, say, a holy man of India will do to set the spiritual extreme. That holy man’ s idea of happiness is in needing nothing from outside himself. In wanting nothing, he lacks nothing. He sits immobile, rapt in contemplation, free even of his own body. Or nearly free of it. If devout admirers bring him food he eats it; if not, he starves indifferently. Why be concerned? What is physical is an illusion to him. Contemplation is his joy and he achieves it through a fantastically demanding discipline, the accomplishment of which is itself a joy within him. 

单选题 In which paragraph does the author offer some tips to pursue happiness?
【正确答案】 D
【答案解析】文章第六段提到“the best one can do is to try to set some extremes to the idea and then work in toward the middle. ” 。 这是作者在第六段提供的追求幸福的方法。 故选D。
单选题 What does the author imply by quoting Jonathan Swift’ s sentences about happiness “the possession of being ‘ well-deceived’ , the felicity of being ‘ a fool among knaves’ ” ?
【正确答案】 C
【答案解析】文章第一段中作者首先提到“美国人生来就有追求幸福的权利, 但没人知道幸福究竟在哪里” , 后引用了Jonathan Swift的观点论证: 他抨击幸福的想法是“鬼迷心窍的上当, 如同‘ 骗子堆中的傻瓜’ 一样自鸣得意” 。 由此可知, 作者引用Jonathan Swift的观点是为了证明“追求幸福像是一种无用的努力” 。 故选C。
单选题 The Americans prefer to _____ instead of considering it in terms of fools or knaves.
【正确答案】 A
【答案解析】文章第二段提到“It is, of course, un-American to think in terms of fools and knaves. We do, however, seem to be dedicated to the idea of buying our way to happiness. ” 。 用“傻瓜” 或“骗子” 这样的字眼来考虑问题不是美国式做法, 但是我们似乎沉溺于“用金钱购买幸福” 的想法。 故选A。
单选题 American commercialism has guided Americans to achieve their goals of happiness in a _____ way.
【正确答案】 C
【答案解析】根据题干关键词“American commercialism” 定位至文章第三段。 第一句提到“…the forces of American commercialism are hugely dedicated to making us deliberately unhappy. ” , 后文以广告为例, 说明了商业主义对人们的误导。 故选C。
单选题 Which statement is mentioned according to the text?
【正确答案】 B
【答案解析】文章最后一段第一句提到“The idea “happiness” , to be sure, will not sit still for easy definition…” 。 由此可知, 幸福定义并不容易确定。 故选B。