单选题 {{B}}Text 4{{/B}}
Watching a three-and-a-half-pound chicken roast in 14 minutes, time loses all meaning. The skin turns gold and crisp, juices immediately rise to the surface, and the flesh firms before your eyes. It's dizzying and seductive, like the home makeovers on TV that compress as "Wow." you think "I could do this every single night."
The makers of the TurboChef, a super-fast oven, used at Subway and Starbucks and, recently, by chefs like Charlie Trotter and Gray Kurtz, are banking on that reaction. Speed ovens made by TurboChef, Merrychef. Electrolux and others are common in commercial kitchens: they generally use some layering of microwave, convection, steam and infrared technologies, which provides even cooking, moistness and browning, all at high speed. No single technology has been able m produce all of those traits.
The combination ovens are also mining up. in more limited roles, in some fine-dining kitchens. Mr. Trotter installed a commercial TurboChef in his upscale takeout cafe, Trotter's to Go. in Chicago about six years ago. Mr. Kurtz says that his speed oven is used mostly for souffi6s, reducing the cooking time from 25 minutes to 2.
"I liked .taking that line off the menu where you have to order the souffi6 at the beginning of the meal," he said. This is hardly an everyday concern for home cooks. But manufacturers are unable to resist the lure of the lucrative residential market: companies like Electrolux. G.E. and Sharp already sell speed ovens for home cooks.
TurboChef, however, has put an unusual amount of research and design energy into adapting its product for residential use. It will be introduced next month, priced at $5,995 for a solo unit and $7.895 for a TurboChef combined with a conventional oven. The company is pitching—hard—the notion that its appliance will do no less than revolutionize American home cooking.
"I can't imagine a home cook who wouldn't respond to the speed of this oven," said Mr. Trotter. who has become a consultant and spokesman for TurboChef. "But speed alone wouldn't validate it. The results are glorious."
Glorious is a strong word. So last week, I hauled raw chickens and a jug of souffle batter over to TurboChef's New York office for a road test.
Three hours later, it was clear that the technology used by TurboChef—a combination of high-speed convection for rapid heat transfer and browning, plus "controlled bursts" of microwave for moist, even cooking—is far more successful for actual cooking than a microwave alone
单选题 The first sentence means______.
【正确答案】 C
【答案解析】属于推理判断题。文章第一句话字面意思为,你看着一只3.5磅的鸡在14分钟内就能烤好,这时时间已经失去了它原本的意义。结合下文来看,下文描写了具体烤制的情形,然后有人会赞叹“我每天晚上都可以做这个菜。”其实就是说这个过程历时甚短,因此正确答案为c。
单选题 You may find this kind of speed ovens probably in all the following places EXCEPT______.
【正确答案】 D
【答案解析】属于事实细节题。文章第二段提到,这种快速烤炉在商业性的厨房里比较普遍,第三段提到在一些精品店厨房中也可以看见,但是后面段落提到这些公司正在试图对烤炉做一些改变以便于推广到家庭中,但家庭目前还没有使用。答案A和B在文中直接提及,C属于A。因此,答案D是正确答案。
单选题 The word "lucrative" (Line 3. Para. 4 ) implies______.
【正确答案】 A
【答案解析】“属猜词题。原文是“But manufacturers are unable to resist the lure of the lucrative residential market”,但是制造商们经不起……的家用市场的诱惑。答案A有利可图的,B有利的,C有利的,D潜在的,商业中利益第一,应当是表示有利益可图的意思,因此选A。
单选题 By saying "But speed alone wouldn't validate it. The results are glorious.", Mr. Trotter means______.
【正确答案】 C
【答案解析】属于推理判断题。原句字面意义为,单靠速度还不能肯定它,其结果也非常棒。这个结果是什么呢,后面段落中就提到了,其烤制的效果要比微波炉好。答案中C最为符合。答案B有一定迷惑力,但是它只是提到了句中含义的一个方面,另外一面意思没谈。
单选题 The best title for this passage is______.
【正确答案】 D
【答案解析】属于标题题。整篇文章围绕TuboChe的新产品,高速混合烤炉展开,讲了它目前的使用情况以及未来的新走向。题目中D最为切合,B、C都是文中提到的一个方面,A不够具体。