阅读理解

Directions: Read the following passages and answer the questions. Choose the most appropriate answer for each question and circle the letter on the answer sheet. Remember to write the letter corresponding to the question number. 


The more women and minorities make their way into the ranks of management, the more they seem to want a talk about things formerly judged to be best left unsaid. The newcomers also tend to see office matters with a fresh eye, in the process sometimes coming up with critical analyses of the forces that shape everyone’ s experience in the organization. 

Consider the novel views of Harvey Coleman of Atlanta on the subject of getting ahead. Coleman is black. He spent 11 years with IBM, half of them working in management development, and now serves as a consultant to the likes of AT&T, Co-ca-Cola, Prudential, and Merch. Coleman says that based on what he’s seen at big companies, he weighs the different elements that make for long-term career success as follows: performance counts a mere 10%, image, 30%, and exposure, a full 60%. Coleman concludes that excellent job performance is so common these days that while doing your work well may win you pay increases, it won’t secure you the big promotion. He finds that advancement more often depends on how many people know you and your work, and how high up they are. 

Ridiculous beliefs? Not too many people, especially many women and members of minority races who, like Coleman, feel that the scales have dropped from their eyes. “Women and blacks in organizations work under false beliefs,” says Kaleel Jamison, a New-York-based management consultant who helps corporations deal with these issues. “They think that if you work hard, you’ll get ahead — that someone in authority will reach down and give you promotion.” She adds, “Most women and blacks are so frightened that people will think they’ve gotten ahead because of their sex or color that they play down their visibility.” Her advice to those folks: learn the ways that white males have traditionally used to find their way into the spotlight. 

单选题 According to the passage, “things formerly judged to be best left unsaid”(Para. 1) probably refers to “_____”.
【正确答案】 B
【答案解析】通读全文后发现, 大多数女性和少数族裔由于惧怕流言而在工作中保持低调, 但升职步入管理阶层后, 他们会对自己之前持有的信念产生新的看法, 并想做进一步探讨。 因此这里“things formerly judged to be best left unsaid”应指与原先即有的信念相抵触的想法, 故选B项。
单选题 To achieve success in your career, the most important factor, according tothe passage, is to _____.
【正确答案】 A
【答案解析】第二段倒数第二句中, Coleman指出决定职业成功的因素有: 表现(10%) 、 形象(30%) 和展现(60%) , 且最后一句提到晋升更多取决于有多少职位高的人知道你并了解你的工作。 由此可知本题应选A项。
单选题 The reason why women and blacks play down their visibility is that they_____.
【正确答案】 C
【答案解析】根据第三段倒数第二句可知, “Most women and blacks are so frightened that … they play down their visibility.”大多数女性和黑人保持低调, 因为他们怕别人以为他们的晋升是由于性别或肤色。 因此本题选C项。
单选题 The author is of the opinion that Coleman’s beliefs are _____.
【正确答案】 C
【答案解析】第二段第一句中作者用novel“新奇的, 新颖的”一词来形容Coleman的观点, 表明作者对他的观点是持积极态度的, 第三段开头作者又否定了他的观点是荒谬的。 因此可以推测出作者认为Coleman的观念是有见解的, 故选C项。
单选题 The best title for this passage would be _______.
【正确答案】 B
【答案解析】本文围绕Coleman提出的决定职业成功的因素展开, 集中讨论了展现自己这一点。 文章最后一段的最后一句是对全文的总结, 提出要学习白人男性展现自己的方式。 因此本题应选B项。