阅读理解

Directions: In this section, there is a short passage followed by 5 questions. Read the passage carefully and then give brief answers to the questions below in the fewest words possible.

Passage 1

Every second, 1 hectare of the world’ s rainforest is destroyed. That’ s equivalent to two football fields. An area the size of New York City is lost every day. In a year, that adds up to 31 million hectares—more than the land area of Poland. This alarming rate of destruction has serious consequences for the environment; scientists estimate, for example, that 137 species of plant, insect or animal become extinct every day due to logging. In British Columbia, where, since 1990, thirteen rainforest valleys have been clear cut, 142 species of salmon have already become extinct, and the habitats of grizzly bears, wolves and many other creatures are threatened. Logging, however, provides jobs, profits, taxes for the government and cheap products of all kinds for consumers, so the government is reluctant to restrict or control it.

Much of Canada’ s forestry production goes towards making pulp and paper. According to the Canadian Pulp and Paper Association, Canada supplies 34% of the world’ s wood pulp and 49% of its newsprint paper. If these paper products could be produced in some other way, Canadian forests could be preserved. Recently, a possible alternative way of producing paper has been suggested by agriculturalists and environmentalists: a plant called hemp.

Hemp has been cultivated by many cultures for thousands of years. It produces fiber which can be made into paper, fuel, oils, textiles, food, and rope. For many centuries, it was essential to the economies of many countries because it was used to make the ropes and cables used on sailing ships; colonial expansion and the establishment of a world wide trading network would not have been possible without hemp. Nowadays, ships’ cables are usually made from wire or synthetic fibers, but scientists are now suggesting that the cultivation of hemp should be revived for the production of paper and pulp. According to its proponents, four times as much paper can be produced from land using hemp rather than trees, and many environmentalists believe that the large-scale cultivation of hemp could reduce the pressure on Canada’ s forests.

However, there is a problem: hemp is illegal in many countries of the world. This plant, so useful for fiber, rope, oil, fuel and textiles, is a species of cannabis, related to the plant from which marijuana is produced. In the late 1930s, a movement to ban the drug marijuana began to gather force, resulting in the eventual banning of the cultivation not only of the plant used to produce the drug, but also of the commercial fiber-producing hemp plant. Although both George Washington and Thomas Jefferson grew hemp in large quantities on their own land, any American growing the plant today would soon find himself in prison—despite the fact that marijuana cannot be produced from the hemp plant, since it contains almost no THC (the active ingredient in the drug) .

In recent years, two major movements for legalization have been gathering strength. One group of activists believes that ALL cannabis should be legal—both the hemp plant and the marijuana plant—and that the use of the drug marijuana should not be an offense. They argue that marijuana is not dangerous or addictive, and that it is used by large numbers of people who are not criminals but productive members of society. They also point out that marijuana is less toxic than alcohol or tobacco. The other legalization movement is concerned only with the hemp plant used to produce fiber; this group wants to make it legal to cultivate the plant and sell the fiber for paper and pulp production. This second group has had a major triumph recently: in 1997, Canada legalized the farming of hemp for fiber. For the first time since 1938, hundreds of farmers are planting this crop, and soon we can expect to see pulp and paper produced from this new source.

问答题 Why is pulp and paper production important to Canada?
【正确答案】Because pulp and paper production provides large benefits for both governments and consumers.
【答案解析】第一段最后一句说到, 由于伐木为政府提供了就业机会、 利润和税收, 为消费者提供了廉价产品, 因此政府不愿限制或控制它。
问答题 Who is suggesting that pulp and paper could be produced without cutting down trees?
【正确答案】Agriculturalists and environmentalists.
【答案解析】第二段最后一句说到, 农业学家和环保主义者提出了一种可能的替代方法: 一种叫做大麻的植物。
问答题 Why was the plant hemp essential to world-wide trade in the past?
【正确答案】Because it was used to make the ropes and cables used on sailing ships.
【答案解析】由第三段可知, 许多个世纪以来, 它对许多国家的经济都是至关重要的, 因为它被用来制造帆船上使用的绳索; 没有大麻, 殖民扩张和建立世界范围的贸易 网络将不可能完成。
问答题 Why do agriculturalists think that hemp would be better for paper production than trees?
【正确答案】Because four times as much paper can be produced from land using hemp rather than trees.
【答案解析】第三段最后说到在同样多的土地上, 种植大麻所造的纸是种树造纸数量的四倍。
问答题 What chemical ingredient of cannabis plants is a powerful drug?
【正确答案】THC.
【答案解析】倒数第二段最后说到了THC是毒品中的有效成分。