单选题 He shouldn't have come back alive. Captain J. H. Hedley was British pilot in World War I. He fell victim to a bit of misfortune that would have been enough to kill anyone. Yet, with bad luck staring him in the face, good luck was coming up fast on his tail.
Captain Hedley was flying a mission over Germany with his copilot, A Canadian flyer named Makepeace. Suddenly they were surrounded by a group of German fighters. Makepeace, an experienced pilot, knew he had to take the plane into a vertical dive in order to slip away from Germans. Inexplicably, Hedley was caught unaware by his copilot's maneuver. He was thrown sharply out of his seat and out of the plane. Makepeace sadly counted Hedley a dead man and continued his evasive maneuvers.
Suddenly, Makepeace spotted Hedley clinging to the tail of the plane, Hedley hung on and pulled himself back into the plane when it leveled off. Makepeace was stunned by the sight of Hedley, but he kept his composure enough to get them out of the trouble and out of Germany. The best explanation for Hedley's reprieve(缓刑) was that the plane's sudden vertical dive had created a vacuum in the air be- hind it. Hedley fell into the vacuum and was pulled along until he grabbed the tail and made his fantastic reentry.

单选题 In World War I, British and Canada were______.
【正确答案】 C
【答案解析】第一、二段。一架飞机内坐英国和加拿大两国飞行员一起执行任务,可见是共同作战。选项c是正确的。
单选题 We can conclude that Hedley's escape from death was mostly due to ______.
【正确答案】 B
【答案解析】第二、三段。讲飞行员Hedley如何被甩出飞机又如何返回飞机,整个过程都是奇迹般的。文章的最后,从科学的角度解释了这一现象,但Hedley在逃脱死亡时并不是靠科学。选项 B是正确的。
单选题 The writer begins the passage by ______.
【正确答案】 A
【答案解析】第一段。排除法。选项B,C、D都不是该段所用的方法。选项A是正确的。
单选题 Something inexplicable is ______.
【正确答案】 D
【答案解析】第二段。根据后面所说,这里是电不知什么原因,Hedley没有注意到搭档的动作。选项 D是正确的。