单选题 To: Larry Sinclair
From: John Letterman
John,
I am due to make the closing comments at our end-of-the-year party this Friday. I know it's the day after tomorrow and this is a sudden notice, but I have to leave early that evening to catch a plane out of town. Therefore, I must ask you to take my place that evening.
I was supposed to give a brief talk about our achievements and thank those who made significant contributions this year. The speech will only be about 10 minutes tong and I have already drafted a copy of my talk, which I will give to you. I'm really sorry that I am putting this on you, but I promise I will make it up to you.
Please drop by my office this afternoon.
COMPANY NOTICE
You are invited to ...
THE SIMPLETONS
The party of the year!

Please join us for the event of the year!
Who: All staff
When: Friday, Evening-December 15, 2010
6 PM until 1 AM
Attire: Formal (Black Tie Affair)
Itinerary: Pre-dinner Cocktails and Piano Bar
Opening Speech by Our President
Awards Ceremony: Employee of the Year
Contemporary European Cuisine Dinner
Dancing and Networking
Closing Comments: Vice President
Where: The elegant confines of the Old Mill Inn, 55 Old Mill Road, Kingston, ON M7X1G7 Tel. 243-2840

单选题 In the memo, the word "sudden" in Paragraph 1, Line 2 is closest in meaning to
【正确答案】 A
【答案解析】sudden notice指“紧急通知,临时通知”,sudden可换成short。答案是(A)。
单选题 On which date did Mr. Letterman write the memo?
【正确答案】 C
【答案解析】举办宴会的时间是2010年12月15日,备忘录中提到了后天将举办宴会,因此写便条的时间是12月13日。答案是(C)。
单选题 Who wrote the message?
【正确答案】 A
【答案解析】根据便条内容,莱特曼因有事在身,所以拜托辛克莱替他在宴会上致闭幕词。第二篇文章提到了由副董事长致闭幕词,由此判断莱特曼就是公司的副董事长。
单选题 What would be an appropriate outfit for the party?
【正确答案】 D
【答案解析】第二篇文章中规定了着装。答案是(D)。
单选题 What can NOT be inferred about the notice?
【正确答案】 D
【答案解析】通知中指出,宴会面向全体职工(A),将于凌晨1点结束(B),有公司董事长和副董事长的致辞(C)。故答案是(D)。