As the twentieth century began, the importance of formal education in the United States increased. The frontier had mostly disappeared and by 1910 most Americans lived in towns and cities. Industrialization and the bureaucratization of economic life combined with a new emphasis upon credentials and expertise to make schooling increasingly important for economic and social mobility. Increasingly, too, schools were viewed as the most important means of integrating immigrants in to American society. The arrival of a great wave of southern and eastern European immigrants at the turn of the century coincided with and contributed to an enormous expansion of formal schooling. By 1920 schooling to age fourteen or beyond was compulsory in most states, and the school year was greatly lengthened. Kindergartens, vacation schools, extracurricular activities, and vocational education and counseling extended the influence of public schools over the lives of students, many of whom in the larger industrial cities were the children of immigrants. Classes for adult immigrants were sponsored by public schools, corporations, Unions, churches, and other agencies. Reformers early in the twentieth century suggested that education programs should suit the needs of specific populations. Immigrant women were one such population. Schools tried to educate young women so they could occupy productive places in the urban industrial economy, and one place many educators considered appropriate for women was the home. Although looking after the house and family was familiar to immigrant women. American education gave homemaking a new definition. In preindustrial economies, homemaking had meant the production as well as the consumption of goods, and it commonly included income-producing activities both inside and outside the home, in the highly industrialized early twentieth-century, United States. However, overproduction rather than scarcity was becoming a problem. Thus, the ideal American homemaker was viewed as a consumer rather than a producer. Schools trained women to be consumer homemakers cooking, shopping, decorating, and caring for children "efficiently" in their own homes, or if economic necessity demanded, as employees in the homes of others. Subsequent reforms have made these notions seem quite out-of-date.
单选题 It can be inferred from Paragraph 1 that one important factor in the increasing importance of education in the United States was ______.
【正确答案】 D
【答案解析】解析:事实判断题。根据第一段第三句"Industrialization and the bureaucratization of economic life combined with a new emphasis upon credentials and expertise to make schooling increasingly important for economic and social mobility"的内容可以推断正确答案。
单选题 The phrase "coincided with" in the first sentence of Para. 2 is closest in meaning to ______.
【正确答案】 B
【答案解析】解析:词义判断题。根据上下文,因为词组前面是表时间的短语,应意为at the same time as符合文意。
单选题 According to the passage, one important change in United States education by the 1920"s was that ______.
【正确答案】 A
【答案解析】解析:细节判断题。文章第二段指出:By 1920 schooling to age fourteen or beyond was compulsory in most states,and the school year was greatly lengthened。显然可以判断正确答案。
单选题 Vacation schools and extracurricular activities are mentioned in Para. 2 to illustrate alternatives to formal education pro-vided ______ by public schools.
【正确答案】 D
【答案解析】解析:事实判断题。第二段中作者指出:Kindergartens,vacation schools,extracurricular activities,and vocational education and counseling extended the influence of public schools over the lives of students.many of whom in the larger industrial cities were the children of immigrants.其中,extended the influence of public schools over the lives of students的意思说明,答案选项符合文章意思,应此为正确答案。
单选题 According to the passage, early-twentieth-century education reformers believed that ______.
【正确答案】 A
【答案解析】解析:推理题。根据文章第三段的Reformers early in the twentieth century suggested that education programs should suit the needs of specific populations.这句话的内容,不难判断正确答案。