单选题 Crossing Wesleyan University's campus usually requires walking over colorful messageschalked on the ground. They can be as innocent as meeting announcements, but in a growingnumber of cases the language is meant to shock. It's not uncommon, for instance, to see lewdreferences to professors'sexual preferences scrawled across a path or the mention of the word"Nig" that African-American students say make them feel uncomfortable.
In response, officials and students at schools are now debating ways to lead theircommunities away from forms of expression that offend or harass (侵扰). In the process, they' reputting up against the difficulties of regulating speech at institutions that pride themselves onfostering open debate.
Mr. Bennet of Wesleyan says he had gotten used to seeing occasional talkings filled withfour-letter words. Campus tradition made any horizontal surface not attached to a building apotential billboard. But when talkings began taking on a more threatening and lewd tone, Bennetdecided to act. "This is not acceptable in a workplace and not aeeeptahle in an institution of higherlearning." Bennet says. For now, Bennet is seeking input about what kind of message-postingpolicy the school should adopt. The student assembly recently passed a resolution saying the"right to speech comes with implicit responsibilities to respect community standards"
Other public universities have confronted problems this year while considering various ways ofregulating where students can express themselves. At Harvard Law School, the recent controversywas more linked to the academic setting. Minority students there are seeking to curb what theyconsider harassing speech in the wake of a series of incidents last spring.
At a meeting held by the "Committee on Healthy Diversity" last week, the school's BlackLaw Students Association endorsed a policy targeting discriminatory harassment. It would trigger areview by school officials if there were charges of "severe or pervasive conduct" by students orfaculty. The policy would cover harassment based on, but not limited to, factors such as race,religion, creed, sexual orientation, national origin, and ethnieity (种族划分).
Boston attorney Harvey Silverglate, says other schools have adopted similar harassmentpolicies that are actually speech codes, punishing students for raising certain ideas. "Restrictingstudents from saying anything that would be perceived as very unpleasant by another studentcontinues uninterrupted, " says Silverglate, who attended the Harvard Law town meeting lastweek.
单选题 What is the typical scene found in the campus of Wesleyan University?
  • A. Pieces of chalk are scattered everywhere on the ground.
  • B. There are some meeting announcements on the billboard.
  • C. All kinds of messages are written on the paths.
  • D. Some people are shocked by the meeting announcements.
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 文章第1句就告诉我们,穿过卫斯理公会大学的校园,我们会跨过五颜六色的用粉笔书写的讯息。
单选题 From the passage we can see that______
  • A. officials and students are debating whether they should have free speech
  • B. in the past decade, people did not have any freedom of speech
  • C. some students are attacked politically as targets
  • D. officials and students are discussing ways of avoiding offending messages
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 文章开头提到满地的讯息鱼龙混杂,并出现了越来越多的色情和有种族偏见倾向的讯息。第2段说为了回避这一现象,学校的学生和官员们正在讨论避免不良讯息的方法。关键部分是“…debating ways to lead their communities away from…”,即“把……从……引开”。
单选题 Mr. Bennet______
  • A. has gotten used to seeing messages on the billboard
  • B. thinks that it is not acceptable to have chalkings on the ground in an institution of higherlearning
  • C. is looking for a good policy which can guide the way of students' message posting
  • D. has decided to chalk some messages to fight against the harassing ones
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 文章第3段说,白内特先生正在寻求对在校园中书写讯息应采取的对策(Bennet is seek ing input about what kind of message—posting。policy the school should adopt),这句话与选项C相符。
单选题 The essential of the problem is to______
  • A. stick up for free speech
  • B. cleanse the academic setting
  • C. cut the throat of free speech
  • D. please the minorities
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 本题涉及从事实到实质的归纳提高问题。文章第4段介绍了各个学校的情况,其中提到哈佛大学法学院的辩论更多地涉及到学术环境的问题(more linked to theacademic setting)。
单选题 What is the policy adopted by many schools after heated debating?
  • A. It is for the universities to clamp down on speech concerning racist comments or otherforms of inappropriate ideas.
  • B. It is to teach students to learn how to express themselves more clearly.
  • C. It is to give the minority groups the right to speak freely.
  • D. It is to urge students to discuss problems concerning race, religion, national origin andethnicity.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 文章最后两段显示,有的学校提出的遏制歧视性的、侵扰性的言论的政策得到了其他学校的赞同。并指出,这实际上是规范言论的法律,违反者会受到处罚。选项A中Clamp down是“取缔、遏制”的意思。